3 Mayıs 2011

Bond Girl 007...

Parfümleri çok iyi yorumlayamıyorum. Daha doğrusu üst notalarında şu alt notalarında bu diyemem:) Zaten parfümlere karşı aşırı ilgimde yok. Bazı insanlar çok iyi anlar ve çok ilgilidirler ya hani. Benim hiç böyle bir ilgim yok. Sanırım beyaz tenli olduğumdan baharatlı yada ağır diyebileceğimiz kokuları kullanamıyorum. Fresh krem gibi yada pudra gibi kokan parfümleri çok seviyorum. Bazen orjinal alırım,ama genelde dolum kullanırım. Çünkü inanılmaz çabuk sıkılıyorum. Yıllardır vazgeçemediğim dönem dönem geri döndüğüm parfümler tabiki var. 

Gelelim Avona. Avonun bir yığın parfümünü kullandım hiç birinden memnun kalmadım desem yanlış olmaz. En çok sevdiğim parfümü Bond oldu. İlk başlarda ağırdır diye düşünüp hiç almadım. İndirime girdiğinde denemek istedim. Oldukça hoş kokuyor. Fakat avonun diğer parfümlerinde yaşadığım sorun devam ediyor. Buda kalıcı değil,hemen uçuyor, burnunuzun dibine gelmeden kimse duymaz:)

Bu son avon parfümümdü bir daha bu markadan parfüm alma hatasını yapmayacağım:)

5 yorum:

itsbea dedi ki...

dolum parfümlerden bahsedebilirsin o zaman cnm?hangi markanın hangi parfümünü ii yapmışlar vs. gibi

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

itsbea benden once davranmış.
aynı fikirdeyim. isteriz vala boyle bir post

özge dedi ki...

kızlar, ben genelde dadyadan alıyorum. beğeniyorum. başka markalardan olan dolumlar genelde hediye olanlar:) dediğim gibi parfüm işinden anlamıyorum:) ah keşke anlasam güzel bir post hazırlardım:)

sevda s. dedi ki...

Çok beğendiğim ama üretimden kalkan bir kokuyu (Anna Sui-Sui Dream) arayıp tarayıp hiçbiryerde bulamayınca Bargello'dan dolum parfüm aldım. Kokusu, kalıcılığı süper. Avon'un parfümlerinden günlük olarak özel durumlar haricinde ben de kullanıyorum. Bazen üstüne 1-2 fıs Body Shop un parfümlerinden sıkıyorum ve koku artık hiç çıkmıyor. Zıt kokular olmamasına dikkat tabi ki :)

özge dedi ki...

sevdacım,bargelloyu seven arkadaşım çok var,kalıcı olduğunu söylüyorlar.tbs nin parfümleride hemen uçuyor gibi geldi bana,birkaç kez aldım artık almıyorum:)