15 Temmuz 2012

bitenler..

Bu hafta bitenler yine bir süredir bitirmek istediğim ürünler. Memnun kalmadığım için mi, hayır tabiki sadece bir süredir bende oldukları için:)

Yves Rocher Göz Makyaj Temizleyici: İki fazlı olandan oldukça memnundum,bu sefer değişiklik olsun diye diğerini aldım. Hata yaptım tabiki. İki fazlı olan çok başarılıyken bu işe yaramıyor. Yinede kullandım. Loreal,Nıvea gibi markaların göz makyaj temizleyicisinden daha güzel. Kısaca yr alacaksanız iki fazlısını alın derim.

La Roche Posay Effaclar Duo : Bu markayı seviyorum. Ara ara görüyorsunuz bazı ürünlerini kullanıyorum. Yüz yıkama jeli-toniği favorilerimden. Bu ürünüde gece kullanmak için aldım. Gece kremleri biliyorsunuz çok yoğun yapıda oluyorlar daha fazla nem vermesi için. Ben değişiklik yapıp bu ürünü kullandım ve çok memnun kaldım. Ürün yağlı ciltlere önerildiği için gündüz kullanamadım yetersiz geldi tabiki. Fakat gece sürünce cildimi ferahlattı,arındırdı diyebilirim. Şiddetle tavsiye edilir:))

 Duru Çilekli Sıvı El Sabunu: Hiç ama hiç beğenmedim,çok yapay bir kokusu var. Çilek kokusu ve süt birleşince çok daha doğal bir koku gelebilirdi diye düşünüyorum, köpürmemesi de çok rahatsız etti. Birde büyük boy olduğu için sıkıla sıkıla bitirdim.


İdil Islak Havlu : Kokusu,ıslaklığı hoşuma gidiyor,her zaman kullanıyorum.


 Elidor Saç Şekillendirici: Sevgili Teddy nin bizlere bir kazığı:) Hiç işe yaramadığı gibi sürdüğünüz anda saçınız yağlanıyor. En azından bende böyle oldu. Hava koşullarına karşı şekil koruma vsss. Ürünü bitirdiğimi sanmayın çöpe gitti. 


GÜZEL PAZARLAR...












4 yorum:

Unknown dedi ki...

:))) Teddy bu isten anlamiyor diyorsun...

Cfusun dedi ki...

bence de Teddy hiç anlamıyor bu işten:) aynısı bende var ne hikmetse bende bloga yazıp çöpe atmayı düşünüyorum:)

özge dedi ki...

alışveriş delisi, evet canım ya aynen öyle diyorum :)

cfusun,sende bendensin demek at gitsin:)

sevda s. dedi ki...

Yves Rocherin 2 fazlısı iyi diyorsun yani, aldım ama daha kullanmaya başlamadım da :)