18 Temmuz 2012

Eczanemizde.com

Eczanemizde.com dan 2. alışverişim. İlk alışverişim güneş kremiydi. Bu sefer Sally Hansen ojelerin yeni renkleri. Bir süredir Terracotta rengini arıyordum,Burada bulunca sevindim çünkü daha önce sorun yaşamadım. Kargo çok kısa sürede elime ulaştı.Her zamanki gibi oldukça güzel paketlenmişti ve bir sürü sample vardı pakette. Sample ürünler hoşuma gidiyor,denemediğim marka yada ürünleri denemiş oluyorum. 

 Şu renklerin güzelliğine bakar mısınız. Biri Terracotta rengi diğeri Dorien Grey. İkisi de mat yapıda. Diğer yeni renkleride en kısa zamanda almak istiyorum. Bu arada eczanelerde satılan fiyatından indirimli satılıyor eczanemizde.com da.

Gönderilen samplelar. Bioderma güneş kremi sürekli kullandığım için çok farklı olmadı,fakat avene yüz yıkama jelini çok merak ediyordum çok iyi oldu paketten çıkması.

Eczanemizde.com severek,güvenerek alışveriş yapabildiğim bir site. Takip etmenizde fayda var, kampanyalar değişiyor sürekli. 

SEVGİLERİMLE..


6 yorum:

Kitap Eylemi dedi ki...

güle güle keyifle kullan canım ojeler de sample lar da harika..:)

özge dedi ki...

eyşemcim,çok teşekkür ederim:)

sihirlimavi dedi ki...

Valla, sadece o kadar sample için bile alışveriş yapılır o siteden ;)
Güle güle kullan cicilerini. Oje postların için uzun zaman olmasın ;)

özge dedi ki...

sihirlimavi,teşekkürler canım,bugün terracotta rengini sürmüştüm de fotolamayı unuttum :(

Unknown dedi ki...

Ne kadar çok sample gelmiş :)Sihirli mavi'ye katılıyorum :)İyi günlerde kullan canım <3

Unknown dedi ki...

Değerli Müşterilerimiz,
Son günlerde tarafımıza çokça sorulan bir konuda kafa karışıklığını gidermek adına bir kamuoyu açıklaması yapmak zorundayız.
Konumuz numune (tester,testir…) gönderimi:
Eczanemizde.com olarak sadece talep eden müşterilerimize numune gönderimi yapıyoruz. Lütfen sipariş notunuzda numune talebinizi (hangi marka, hangi cilt tipi... ) gibi özellikleri le belirtiniz. Talep yaparken lütfen çok dar çerçeve de talepte bulunmayınız. Xx ürününün numunesi istiyorum yerine, y markasının kuru ciltler için ürünlerini istiyorum. Veya kuru ciltliyim numunelerinizden talep ediyorum….)
Neden sadece talep eden müşterilerimize numune gönderiyoruz.
Öncelikle firmalar düzenli olarak ve her ürünün numunesini tarafımıza düzenli olarak göndermiyor.
İkinci olarak da her gün binlerce kargoya numuneleri bir düzen dahilinde tam da sizin istediğiniz şekilde eklememiz mümkün değil. (bir dönem bu şekilde yaptığımız gönderilerden sonra- bu kremde ne, bu ne işe yarıyor, ama benim cildim kuru.... türünden çok fazla şikayet telefonu aldık. Takdir edersiniz ki paketleme biriminde çalışan arkadaşlarımızın her ürünümüz hakkında bilgi sahibi olup her müşteriye uygun numuneyi göndermesi mümkün olmamaktadır.) Bu sebeple aldığınız denemek istediğiniz ürünlerin numunesi lütfen talep ediniz.
Bununla beraber sadece numune taleplerini ne yazık ki karşılamamız mümkün değil. Çünkü eczanemizde.com olarak bu ürünlerin üreticisi veya distrübütörü değiliz. Sadece siparişlerinizin yanında numune gönderimi yapabilmekteyiz.
Yine yukarıda belirttiğimiz sebeplerden dolayı numune talebinizi birebir karşılayacağımız ile ilgili bir taahhüt altına girmiş bulunmamaktayız. Numune gönderimi sadece stoklar dahilinde yapılmaktadır.
Saygılarımızla
www.eczanemizde.com
444 3 110