22 Temmuz 2012

Fondoten Bitirmek..

Evet biten ürünler zamanı.Bu yazıda daha bir mutluyum çünkü bitirdiklerim arasında fondoten var. Biliyorsunuz fondotenleri çok seviyorum ve elimdekileri artık bitirmek istiyorum. Onlar bitsin ki yenileri deneyelim dimi :) 

Lancome Teınt Idole Fondoten: Kendisi yıllardır var olan ve bilinen bir fondoten olmasına rağmen ben çok geç edindim. Bir ara mat bir fondoten arıyordum ve bunu tercih ettim. Çokta memnun kaldım. Yapısı,sürümü,kapatıcılığı oldukça başarılı. Bence her cilt tipi kullanabilir. Mat duruşu temiz bir görüntü veriyor. Tavsiye ederim,ama ben bu ara almam.Denemek istediğim fondotenler var.

Yves Rocher Cure Solutıons : Bu markanın makyaj ürünlerini,maskelerini, duş ürünlerini kullanabiliyorum fakat nemlendiricileri aşırı dokunuyor cildime. Bu serumda dokunurmu diye düşündüm önce, sonrada kullanmaya başladım. Çevresel etkilerin etkisini en aza indirmek için kullanılan bir serum. Gün içinde hepimizin cildi bu etkilere maruz kalıyor sonuç olarak. Gece yatarken kullandım hep bu serumu,sabah daha dingin bir cilt ile uyandığımı söyleyebilirim.


The Body Shop C Vitaminli Sprey : Aslında bu ürün bitmedi birkaç kez denendi ve kuzene verildi. Yoğun bir portakal kokusu var. Buzdolabında bekletip serin serin sıkılabilir yüze. Anında cildi parlak gösteriyor. Bende alerjiye sebep oldu. Kırmızılıklar oluştu cildimde, genelde bana dokunan cilt ürünleri kuzenime çok iyi geliyor, denemesi için ona verdim çok beğenmiş:) Herkese dokunmuyor demek ki ürün.

Flormar Oje Çıkarıcı Mendiller: Diğer yazılarımda belirttiğim gibi kesinlikle alınmaması gereken bir ürün.1 tanesi ancak tek tırnağa  yetiyor. Bende 2 kutu var. Birini bitirdim.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..

9 yorum:

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Flormar oje çıkartıcı mendil gerçekten de bir işe yaramıyor , hemen buharlaşıyor. Bu arada bravo ben bugüne kadar hiç fondöten bitiremedim , kapatıcı bitirdim sadece :) Daha nice güzel günlerde yenileri ile inşallah ..

Sevgilerle ..

özge dedi ki...

rimelli kız,eskiden sürekli fondoten alırdım ve hiçbiri bitmezdi, bir süredir elimdekileri kullanıyorum ve bitiriyorum:)inşallah canımcım..

Unknown dedi ki...

ne güzel fondoten bitirebilmek :)
sen süpersin bu konuda çok özeniyorum :)
yves rocherin serumunu çok merak ediyorum bu ay dogum gunum var fiyatı da uygun geliyor 2 tane alınca kararsızım

özge dedi ki...

kozmetik deneyimleri,hergün kullandığım için bitirebiliyorum canım,bende bu ay yves rocher dan doğum günü indirimyle bişeyler almak istiyorum kararsız kaldım:)

Unknown dedi ki...

tbs c vitaminli sprey bende de alerji yaptı kullanamadım:(

cecilia dedi ki...

fondotenleri bende çok seviyorum, makyajda önemli bir yere sahip bence ve bitirmen güzel olmuş, fondoten bitiren biri olarak tavsiye ettiğin en iyi fondoten hangisi özgecim?

ElaSel dedi ki...

C vitaminli bende de kaşıntı yaptı hiç doğal bir ürün değil=)

özge dedi ki...

ilknurcum,demek birçok kişide böyle,iyi bir ürün değil demektir..

cecilia,bayılıyorum fondoten olayına,olmadan olmaz bencede. Mac studio fix fluid bence her zaman elinin altında olmalı:)

elasel,sanırım sorunlu bir ürün bu, kuzenim sevdi ama yapış yapış olması rahatsız etti diyordu.

sevda s. dedi ki...

Yazın daha da zor fondöten bitirmek, kaç haftadır 1 kere bile sürmedim ben mesela. Ama çalışınca herşeyi bitirmek kolaymış bunu anladım :) Yerine daha güzellerini alırsın inşallah canım :)