26 Temmuz 2012

Garnıer BB Krem..

Bu ürünü ilk çıktığında almıştım. Garnıer in bazı ürünlerini oldukça severken bazı ürünlerini gereksiz yere üretilmiş buluyorum. Bence BB kremde olmamış. Öncelikle kokusu çok fazla. Bence sorun değil fakat kokudan bunalanlar için büyük bir sorun. Duruşu çok parlak. Bu tarz fondotenleri severim aslında,ışıltılı bir görünüm verirler,fakat bu ürünün ışıltısı tuhaf çamur gibi duruyor bence.

Kapatıcılığı oldukça iyi, bu fotoda damarlarımı nasıl kapattığı görünüyor. İlk sürüldüğünde bu şekilde parlak ve aydınlık gibi dursa da kısa süre sonra oksitlenip kötü bir görünüm alıyor. Tabi bu ciltten cilde değişiyor.

Ben sevmedim,çoktan arkadaşıma verdim bile. Sanırım ben bb kreme göre renkli nemlendiricileri daha çok seviyorum:)

SEVGİLER..

6 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

ilk başlarda sevemedim ama şimdilerde vazgeçilmzim oldu:)

ElaSel dedi ki...

Şu bb krem olayını ben de anlamıyorum, almadım da hiç..renkli nemlendirici ile fond arası yeni bir furya olsa gerek=)

özge dedi ki...

pembe fiyonk,keşke bende sevebilseydim:(

elasel,misshanınki daha iyi olabilir bence tüm dünya kullanıyor.renkli nemlenediriciler yapış yapış olmuyor bu bide yapış yapış geldi bana..

Adsız dedi ki...

Ben missha da kullandım garnierda.Garnierın bb kremle uzaktan yakından alakası yok.Missha daha kapatıcı ve sağlıklı gösteriyor cildi
ARTI Garnierla ilgili yazdıklarının tamamına katılıyorum.

özge dedi ki...

shaynam,bende öyle tahmin ediyorum garnıer gibi olsa tüm dünya bu kadar meraklı olurmuydu misshaya:)

sevda s. dedi ki...

Garnier'ı ben seviyorum, Missha'yı da kullanıyorum tamam ama Garnier fena değil, sadece ilk etapta oldukça parlak duruyor bende de. Onun dışında bir problem yaşamadım.