16 Temmuz 2012

Lip Balmlarım..

Lip Balm kullanmadan duramıyorum, daha çok evde kullanıyorum tabiki. Dudaklarım ruja alışkın olduğundan yaz-kış fark etmiyor kuruyor.Bunu önlemek için evde sürekli balm kullanıyorum. Bir tane makyaj çantamda bulunduruyorum. Gerekli oluyor. Daha önce şu yazımda kullandığım balmlardan bahsetmiştim. Bir kısmı bitti atıldı,yeniler eklendi. Son durum :

Burt's Bees : Naneli ürünlere bayıldığım için Itsbeacım hediye etmişti. Çok severek kullanıyorum. Hem nanesi ferahlatıyor hem nem veriyor. 

Blistex : Rengi için almıştım. Ambalajının rengi gibi bir renk veriyor dudağa,ruj gibi anlayacağınız. Nem vermesi yetersiz ama renginden dolayı kullanılır.

Vaseline Gül Aromalı: Aloe vera ve kakaolusunu sevdiğim için bunuda almıştım,hiç ama hiç sevmedim. 

Vaseline Kakao Aromalı : Çok yumuşak yapıda,kolayca sürülüyor, kokusu tadı çok güzel. Bitmek üzere,ne kadar çok sevdiğim buradan belli olur:)

Watsons Ballı : Ballı ürünleri çok sevdiğim için seviyorum bu balmı , nem vermesi çok iyi. Fakat bal sevmeyenler almasın kullanamazlar.

 The Body Shop Çikolatalı : Yapısını çok sevmedim, çok yumuşak geldi bana yağlı gibi. Bitirebilir miyim şuan bilmiyorum ama kışın kullanmak daha mantıklı sanırım. Çikolata kokusu yazın çekilmiyor sanırım.

Watsons Naneli : Çok ama çok seviyorum. Hem kıvamı güzel hem kokusu,nanesi. Şiddetle tavsiye ederim.

Fruttini Milky Orange : Bu cicide Itsbeanın hediyesi:) Bunu kullanmak değil bakmak yeterli olacaktır. İnsanın içini açıyor:)

NOT: EN ÇOK THE BODY SHOP BALMLARI SEVİYORUM. SİZ HANGİ MARKAYI SEVİYORSUNUZ ?


6 yorum:

onorr dedi ki...

Burts Bees Beeswax benim de favorim Özgecim, son zamanlarda Nivea Pure and Natural'ın ballı lip balmını kullanıyorum o da fena değil :)

Unknown dedi ki...

bayılıyorum lip balmlara ve senin lip balm yazılarına ♥
blistex medplus en sevdiğim.
yanımda taşımalık değişiyor sürekli, şu an favorim yok.

senem dedi ki...

şu anda neutrogena kullanıyorum çok memnunum body shop üürnlerini de meral ediyorum

özge dedi ki...

onurcum,bende geçenlerde gördüm nıvea ballıyı aslında çok merak ettim ballı olduğu için fakat elimde çok lip balm var diyerek almadım,fena değil siyorsan almıyım ben :)

dofacım,beğenmene sevindim tatlım, med plus a hep elim gitti hiç denemedim merak da ediyorum aslında:)

ssdesign,tbs nin balmlarını mutlaka kullan tatlım çok beğeneceksin,öptüm..

ElaSel dedi ki...

Burt's bees ankaraya bi gelse artık yaa.. güle güle kullan cnm hepsini..bende şu an nuxe ve mac var..

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

ben de balmları çok seviyorum Özge'cim :) hele ki biraz renk de veriyorsa acele ettiğim zamanlarda kurtarıcı olabiliyorlar :)