29 Kasım 2010

Fırçama kavuştum:))

Aslında farklı bir post hazırlıyordum.Ta ki eşim bu fırçayla yanıma gelene kadar:) Aylar önce bu fırçamın sapı ek yerinden çıktığı için kendisine vermiştim yapıştırsın diye!İş yerinde yapıştırırım farklı bir yapıştırıcım var orda demişti. Bende verdim ve beklemeye başladım.Bir hafta falan getirmeyince ne yaptın nerde fırçam dedim.Aaaa ben onu nereye koydum ki demesin mi sinir oldum.Sözde yapıştıracak,fırçayı komple kaybetmiş:) E dedim bana o fırçadan borcun var,napalım artık alırız demişti:)) Normalde bişeylerimi kaybedince çok üzülmem.Ama bu fırçama üzülmüştüm. Çünkü çoooookkk seviyorum. Ben en iyisi gidip alıyım aynısından derken az önce eşim yapıştırılmış olarak verdi fırçamı:) Uçtum tabi sevinçten,yenisini alsa bu kadar sevinmezdim. Emektar fırçam benim:) Resimlerinde de görünce çok kullandığımı anlarsınız zaten. Bu fırça ile tüm açık renk baz oluşturan farlarımı tek hamlede sürebiliyorum.

İşte canım fırçam:)
 Süngerli kısmı kocaman. Örneğin beyaz bir farı bununla göz kapağıma iyice yayıp,sonra gölgelerini yapabiliyorum,diğer açık renk farlarımda da geçerli tabiki. 
 Ne kadar çok kullandığım burada da belli:) Her tarafı çizilmiş,sünger yıkanmasına rağmen rengi değişmiş:))

Sonuç olarak yenisini almadan bir süre daha kullanırım fırçamı,sürekli alınacaklar listemde yerini ilk kullanmaya başladığım gün almıştı zaten:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba blogunun yeni takipçisiyim :) ilgiyle izlemeye başlıyorum..konularını çok beğendim.
sende beni izleyim olursan çok sevinirim sevgiler!
http://bilgeceler.blogspot.com/

özge dedi ki...

bilgece,sevindim beğenmene,tabiki izlerim,hatta hemen bakıyorum bloguna:)

esma dedi ki...

fırcanını markasını ne canım? bende golgelendırmek ıcın fırca bulmsıyorum ne onerırrsın?

özge dedi ki...

esma,fırçam the body shop.Gölgelendirme fırçasını mac ve ınglotta kolaylıkla bulabilirsin canım.