2 Aralık 2010

Asetonsuz oje çıkarıcı...

Flormarın asetonsuz oje çıkarıcısını bilmiyorum kaç kez aldım. İlk asetonsuz oje çıkarıcım bourjois markasına ait ti. Tesadüfen alıp,kullanıp bayılmıştım. Sonra tavsiyeler üzerine flormar aldım,yeşil renk olanını. Bourjois kadar başarılı olduğunu gördüm. 14 tl vermek yerine 2,95 vermeyi ve aynı sonucu almayı herkes ister:)) Çok oje süren biri olduğum için asetonu çok fazla tüketiyorum.Uygun fiyatlı olması işime geliyor. Flormardan sonra Rossmandan Isana aldım,oda gayet iyi. 1,65 tl fiyatı var onunda. Artık Flormar ve Isana alıyorum. Hangisi işime gelirse:)

Flormarın normal asetonunu aldığımda hiç beğenmemiştim jel şeklinde çok yoğundu ve doğru düzgün ojeyi çıkarmıyordu(pembe renk olan) Sadece yeşili asetonsuz omega oil yazıyor üstünde.
Asetonsuz oje çıkarıcıların bence en büyük güzelliği tırnakları sarartmıyor,oje silinirken sağa sola yayılmıyor tırnak etlerine bulaşmıyor. Çok çok mecbur kalmadığım sürece aseton kullanmayı düşünmüyorum.

Sizn tercihiniz hangisi? Asetonsuz çıkarıcılar mı ? Asetonlar mı?

4 yorum:

gsemmm dedi ki...

asetonsuz olanını denemedim ama denicem canım kokusu aseton gibi yoğun mu bu ürünlerin de?

özge dedi ki...

gsemm kokusu yoğun değil,memnun kalırsın...

Adsız dedi ki...

ben de bunu kullanıyorum çok memnunum cnm.her seferinde ya bu kez ucuz olsun gideyim parmex alayım fln diyorum gdip gene bunu alıyorum.tırnaklarımı kurutmuyor o açıdan çok güzel bi de

özge dedi ki...

aslıcım,benimde hiç kurutmadı tırnaklarımı,birgün kaldırırlarsa çok üzülürüm:((