21 Temmuz 2011

artdecolarrr.....

Artdeco sevdiğim bir marka,özellikle far bazını çok seviyorum. Tekli farları müthiş, ama nedense çok alışveriş yapmıyorum bu markadan belkide aklıma gelmiyor:)) bilemiyorum.....

4 yeni ürünüm var artık:)) Kalıcı fondoten, kapatıcı, makyaj bazı ve far bazı....

Far bazı : Bu bazı ilk kez deniycem,likit kalem şeklinde olanından 2 tane bitirdim ve çok memnundum,ama buda güzel 3 gündür kullanıyorum başarılı:)

Long Lasting Fondoten: 03 numara,oldukça açık bir renk. Orta kapatıcı yazıyordu tanımında fakat yoğun kapatıcı. 57 tl ye aldım uygun bir fiyata satmayı düşünüyorum. Sadece 1 kez denedim. Çok yoğun ve kapatıcı geldi bana. Ciltteki parlamayı da önlüyor. Almak isteyen mail atabilir:))

Makyaj bazı, Süper çok beğendim. Cilde hemen uyum sağlıyor,gün içinde kusma yapmıyor. Bazı bazlar buna sebep oluyor bende. Çok başarılı buldum. 

Kapatıcı: Kamuflaj amaçlı bir kapatıcı bu. Concealer şeklinde değil. Ciltteki renk eşitsizlikleri için kullanılıyor. 1 kez denedim,tam emin değilim.Sanırım birkaç kez daha denemem lazım bu ürünü iyi yorumlayabilmek için.

Artdecodan birkaç ürün daha almayı düşünüyorum,özellikle yeşil bir göz kalemi vardı süperdi bence,rujlarıda ayrı bir güzeldi:))

8 yorum:

onorr dedi ki...

Canim gule gule kullan, sur surustur urunlerini. Artdeco benim de hosuma giden bir marka. Kapatici ve bazi incelicem :).

Unknown dedi ki...

allah'ım gözde ve senin peşinden alıyorum ben de her bir şeyi. kışa doğru far alacağım art deco'dan çok merak ediyorum... :D
önceden kullandığın kalem gibi bazı Türkiye'den mi almıştın? Hâlâ var mı? bende de bu aldığından var başarılı bir baz yalnız yapısı çok yoğun geliyor. daha cıvık bir baz istiyorum.
Güzel günlerde kullan :*

özge dedi ki...

onurcum,çok tişkür ederim:) bol bol sürüp dürüştürücem:) Kapatıcı oldukça yoğun ve her cilt rengine uygun rengi var,pembe den bronza kadar çeşidi var:)

dofacım,bende başka bloglardan ve forumdan bakıp ay bende alıyım diyorum merak etme:) yalnız değilsin:) kalem gibi olanı en son 4 ay önce almıştım sanırım. tr den. hala vardır bence ben değişiklik olsun diye bunu aldım:)

senem dedi ki...

ben şimdi bu makyaj ve far bazı nasıl kullanılır ne işe yarar sen nasıl yapıyorsun neden kullanıyorsun :) bu hep merakımdır kuzum beni aydınlatırsan çook sevinirim :)

BÜTÜ dedi ki...

özgecim,güle güle kullan.Bende farlarini kullanmstim,cok begenmistim.Ama simdi yazdigin makyaj bazii cok merak ettim:)

özge dedi ki...

ssdesign, far bazını fardan önce sürüyorsun üzerine far sürdüğün zaman farın kalıcılığını arttırıyor ve farın daha canlı durmasını renginin tam olarak ortaya çıkmasını sağlıyor, makyaj bazıda yüzü fondotene hazır hale getiriyor,fondotenin altına sürüyorsun daha pürüzsüz gösteriyor:)

bütücüm,teşekkür ederim,farları gerçekten çok güzel,bazıda dene derim:)

sevda s. dedi ki...

Far bazını zaten merak ediyordum ben de Özge'cim, sayende artık senin aldıklarının hepsini merak ediyorum. Güle güle kullan canım :)

özge dedi ki...

sevdacım,teşekkürler, makyaj bazıda denemeye değer:)