12 Temmuz 2011

bitirdiklerim....

Aslında bu göz kremini kullanmaya başladığımda yazmayı düşünmüştüm, bitince yazabildim:) Biten ürünler postlarının böyle bir faydaso oluyor. Ürünü aldığımızda yada kullanırken değerlendirmeyi unutursak bitenlerde bu şansı yakalıyoruz:) Tüm bloglarda bu köşeyi severek takip ediyorum yani:)

 ADN Yves Rocher Göz Çevresi Kremi; Yves Rocher ın nemlendiricileri hariç diğer cilt ürünleri hoşuma gidiyor. Nemlendiricileri bir türlü olmadı bana:( Göz çevresinde ADN serisi oldukça başarılı. ADN serisi ileri yaş ürünü gibi görünsede aslında ihtiyacı olan her yaş için kullanılabiliyor. Özellikle sürekli bilgisayar başında işi olanlar,çok makyaj yapan ve hava değişikliğine maruz kalan hosteslerin tercihiymiş. Su bazlı diyebiliriz çok hafif ve göz çevresini toğarlıyor. Bitince Bioderma aldım fakat yeniden alabilirim. Yr fiyatlarına göre tuzlu bir seri:)

Dove Onarıcı Saç Maskesi: Daha önce ayrıntılı bir post hazırlamıştım. Güzel bir ürün,tekrar alınabilir,özellikle gece serumuyla kullanılınca iyi sonuç veriyor. Şuan Avon Kirazlı maskeyi kullandığımdan bir süre daha almam.

YSL Göz Makyaj Temizleyicisi : Sample bir ürün. YSL alışverişmde denemem için verilmişti. Fiyatını bilmiyorum ama güzel bir ürün. Hemen çıkarıyor göz makyajını ve hiç dokunmuyor gözlere.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

en kararsız kaldığım şey göz kremi kullanıp kullanmamak :(

23 yaşında birine ne önerirsin? :)

özge dedi ki...

makemepretty,başlama yaşı 22.Şimdiden başlarsan birden nemsiz kalma problemi yaşamazsın. Tabiki benim kullandığım tarzda bir ürün değilde sadece nem veren bir ürün kullanmalısın. ben senin yaşlarındayken roc ve biotherm kullanmıştım. Roc iyiydi sadece nem veriyordu.Bir ara Clinique almıştım ama hiç işime yaramamıştı:(

sevda s. dedi ki...

Özge'cim göz kremini merak ettim

jasmine,cherry,black dedi ki...

dove urunlerine nedense bi gicigim var bi turlu sevemedim.

özge dedi ki...

sevdacım,çok nem verme özelliğine sahip değil,toparlama canlandırma özelliğine sahip bir ürün:)

modabulmacası,aslında bende çok sevmem ama bu ikiliyi birlikte kullanınca sevdim,ikili dediğim saç için gece bakım ürünü ile birlikte:)