26 Temmuz 2011

bitirdiklerim....

Bu ürünleri bitirdiğime özelliklede parfüm ve fondotene çok sevindim:) Parfümden bıkmıştım,sürekli aynı parfümü kullanmadığım için bitmesi uzun sürüyor. Fondoten manyağı olduğum içinde yenilerine yer açıldığından ayrı bir mutluyum:)

Isana Saç Spreyi : Çok memnunum.Her renginden kullandım.En çok dışı dore olanı seviyorum,bu onun kadar başarılı değil. 

Avon Bond Gırl Parfüm : Bütün avon parfümlerimde olduğu gibi ilk önceleri güzeldi,sonra kokusu hemen uçmaya başladı. Eğer öyle olmasaydı yeniden alırdım. Beğenmiştim kokusunu. Zaten artık Avon parfüm almıyorum :(

La Roche Posay Effacler Jel : Mini boyu eczanemden denemek için istedim. Kokusunu ve yapısını sevmedim. Tam jel kıvamında,ben krem köpük tarzında olanları daha çok seviyorum. Fakat cildi süper temizliyor,tatil sonrası set olarak alacağımdan şuan almıyorum:)

Dior Nude Fondoten : Ağzım kulaklarımda. Her zaman elimin altında 7-8 fondoten olsun istiyorum. Biri bitince hemen denemek istediğim bir fondoteni alıyorum. Diorun diğer fondotenlerini daha çok seviyorum. Nude bazen çok ince bir yapıda geliyor,bazende yoğun pütür pütür duruyormuş gibi geliyor. Bir daha alacağımı sanmıyorum. 


En sevdiğim diş macunu ve en sevdiğim asetonumda bitti. Yerini yenileri çoktan aldı. Asetonu yeşil olandan aldım ( asetonsuz olanı ) İkisini de sevdiğimden mavi yada yeşil alıyorum. Her ikisinden de defalarca aldım:))

5 yorum:

civciv dedi ki...

canim, o görmüs oldugun resimde aslinda fondöten kullanmadim,

concealerim esteé lauderin, re-nutriv adli concelari (nr.1)

mac´in Gleeful adli alligi var yanaklarimda :)

umarim yardimci olabilmisimdir <3

sevgiler
civciv

özge dedi ki...

civciv cildin ne kadar güzel maşallah diyim,fondoten var diye düşündüm direk olarak:) esteenin bu concealerı sanırım tr de yok:( ama allığa bakıcam,teşekkür ederim:) öptüm:))

j.d. dedi ki...

İsana'nın ürünlerini bende beğeniyorum genellikle, güzel oluyolar ;)

özge dedi ki...

j.d bende bazı ürünlerini bitirip bitirip alıyorum:)

sevda s. dedi ki...

Avon'un bu parfümünü hep merak ediyordum ben de :)