31 Temmuz 2011

bitirdim :))





Carmina Gold Jel Eye Lıner : Bir dönem çok kullandım kendisini. Sonunda bitti. Birçok markanın simine göre daha başarılı. Sürdüğünüzde hemen belli oluyor. Tek sürümde gözeneksiz duruyor. 

Bourjois Stick Concealer : Bitsin diye sürekli makyaj çantamda taşıyordum kendisini. Concealer olarak çok övmüştü uzmanı,çok aydınlık gösteriyor dedi. Fakat yağ gibi. Göz altından hemen uçuyor ve çizgilere doluyor. Bourjois ürünlerini seviyorum fakat bu ürünü asla almam bir daha :((

Nıvea Pudra: İlk aldığımda çok beğenmiştim. Sizdede bölye oluyormu bilmiyorum,fakat bir pudra yarıdan aza inice pürüz pürüz duruyor bende. Zaten bir daha alamayacağım bir ürün. Nıvea kaldırıldığı için.


Pantene Doğal Sentez Şampuan : Oldukça güzel bir şampuan,yumuşatıyor,kokusu çok belirgin gelmedi bana. Yeni çıktığında bunu ve aqua lıght olanını almıştım. Doğal Sentezi tekrar alabilirim, şuan aqua lıght olanı bitirmeye çalışıyorum ve onu bir daha almam. Saçı aşırı hafifletiyor ve kesinlikle şekil almıyor saçlar.






Lilibe Pamuk: Roossmanlarda bulunuyor. Defalarca aldım,yalnız bu serisinin yapısı biraz farklı.Sanki üzeri kaygan gibi,saten gibi değişik bir pamuk. Büyük boy olması çok işime yarıyor.






Yves Rocher Sebo Specific Yıkama Köpüğü : burada ayrıntılı olarak yazmıştım:))

Yves Rocher Yeşil Çaylı Roll on : Bayılıyorum. Hem roll on görevini çok iyi yapıyor hemde yeşil çay kokusu harika. 3-4 tane bitirdim kendisinden:) 

Yves Rocher Hydra Specific Yüz Yıkama Köpüğü : Bu tam bir köpük. Pompalı olduğu için bastıkça saç köpüğü yapısında bir köpük çıkıyor. 2 tane bitirdim kendisinden ama bir daha almayı düşünmüyorum. Cildime çok iyi gelmediğini farkettim çünkü. Sadece iyi temizliyor. Ekstra kurutuyor.  


Birhayli ürün bitirmişim bugünlerde. 4-5 ürünüm daha var bitti bitecek gibi duran:) Onlarıda paylaşmaya devam edeceğim:))





4 yorum:

sevda s. dedi ki...

Gözün aydın o zaman :)
Valla bende bu ara hiçbirşey bitmiyor, sadece oje, duş jeli ve deo :)

özge dedi ki...

sevdacım valla aydı gözüm:) artık ürünlerim yarıdan az kalınca özellikle üzerlerine gidiyorumki bitsinler diye ozaman bitiyor gerçekten:)

onorr dedi ki...

Hydra Spesific Köpük'ten ben de kullandım bana da sert geldi, bitirmeden bir arkadaşıam verdim ben. Köpük temizleyiciler arasında tek favorim TBS-Nutriganics :)

Bu arada tatildeyken internet engelinden dolayı doğum gününü gecikmeli kutluyorum, sevdiklerinle beraber nice yıllara Özgecim :)

özge dedi ki...

onurcum,sende kullanıyordun hatırlıyorum, hımm gecikmeli kutlamayı kabul etsemmi :) çok teşekkürler canım,hep birlikte geçer umarım bu yaşımda:))