24 Temmuz 2011

Pembe rujlar....

Bir önceki postumda ne renk 5 ruj diye sormuştum. Işıl ve Busesinem pembe tonları istemişti. Bende açıktan koyuya 5 ruj seçtim:) bu arada adaşım nudelar da gelecek:) ıtsbeacım senin içinde coral-mercan tonlar sırada :))

 Toplu halleri : Yves Rocher - Loreal - Maybellıne - Flormar - Maybellıne


Yves Rocher Luminelle serisi N81 numaralı ruju geçen yıl çok kullandım hatta 2 kez aldığım nadir rujlardan biri. Dudak kalemi yok bu fotoda fakat doğal tonlu dudak kalemiyle daha güzel duruyor. Nemli,hafif parlak bir görüntü istiyorsanız bakın derim.


Loreal Glam Shıne Cream 107 numara  - bu seri kaldırıldı fakat numarası ile bildiğim nadir rujlardan. Bu serinin neden kaldırıldığını hala anlayabilmiş değilim bütün renkleri güzeldi oysaki . Pürüzsüz ve net bir renk veriyor.



Maybellıne Color Sensatıonal Serisi 162 Feel Pınk - çok beğeniyorum,elim sıksık gidiyor bu ruja,gayet doğal dikkat çekmeyen ama bir o kadar güzel duran bir pembe arıyorsanız tercih edebilirsiniz.


Flormar Long Wearıng L 25 - Çok kapatıcı bir ruj,sedefli oldukça , ilk katta tam olarak rengini veriyor. Siyah göz kalemi yada baz renkli farlarla güzel duruyor.



Vee son olarak Maybellıne Color Sensatıonal serisi 175 Pınk Punch  - Acayip iddalı bir pembe, her sürdüğümde soran birileri oluyor. Göz makyajını çok sade yapmak gerekiyor. Pürüzsüz duran ve pespembe duran bir ruj istiyorsanız ideal:))







13 yorum:

Junkhead dedi ki...

Adaşım hepsi de çok yakışmış ! Ama ben sana en çok glamshine ve pink punch ı yakıştırdım ;)) Nude lar için beklemedeyiimm ! :D Bir sürü nude rujum oldu hala nude diyorum yalnız hahahah :))))

özge dedi ki...

canımcım,teşekkür ederim,pınk punch genelde ilgi çekiyor,bende senin rujlarında hemen nude olan elf i beğendim mesela doymadık doyamadık:))

itsbea dedi ki...

hepsi çok güzelmiş canım güle güle sür sürüştür..corallara taktım bu ara ben:)

özge dedi ki...

itsbeacım,bir dönem bende çok seviyordum o tonları bu ara gül kurusu-nude renkler tercihim yinede dayanamayıp her renk alıyorum:))

gösde dedi ki...

özgecim güle güle kullan hepsini feel pink sende ne güzel durmuş bende morumsu tuhaf bi renk durmuştu :S arkadaşıma verdim :)pink punch rengini alıcam ben de hiç o tonlarda rujum yok :)))

özge dedi ki...

gözdecim,pınk punch almalısın,eğer o tondada olsun istiyorsan, feel pınk farklı durmaya müsait bir ruj sürdüğün fara göre bile renk değiştiriyor:)

busesinem dedi ki...

özgecim,loreal glam shine çok yakışmış sana.
pink punch'da çok dikkat çekiciymiş ayrıca çokda pürüzsüz saten gibi duruyor,denk gelirsem bende alıyım,bide ben böyle yoğun rujları doğal dursun istediğim zamanlar altına lipbalm sürüp,pıt pıt dokunduruyorum,böylece iki türlüde kullanabiliyorum:)

özge dedi ki...

busesinem teşekkür ederim canım, pıt pıt diye bende yapıyorum fakat pınk punch çok sıradan duruyor öyle yapınca:)

sparkle-icious / Pınar dedi ki...

son 2 iddialıymış gerçekten =) 2.i çok sevdim canım çok yakışmış sana da keşke kaldırılmasaymış :((((

özge dedi ki...

pınarcım evet o serinin diğer renkleride çok güzel birkaç rengi daha var bende:)

sevda s. dedi ki...

Gerçekten hepsi çok yakışmış, ben farkediyorum günlük hayatta o üstteki 3 rengi-onlara yakın tonları seviyorsun, kullanıyorsun. Ama alttaki 2 çarpıcı pembe de güzel durmuş :)

SvGLove dedi ki...

Son iki renge asik olmus olabilirim;) Flormar'i bulamam ama maybelline aklimda;)
Zaten en cok senin tavsiyelerini dinliyorum canimcim;))

özge dedi ki...

sevdacım,eserse sadece kalem sürüp cart rujlarda sürüyorum:) ama genelde dediğin gibi oluyor:))

sevgicim, çok naziksin:))