5 Kasım 2011

Avon Alışverişi...

Çokkkkkk uzun zamandır avondan bişeyler almıyorum. Geçen yıl sürekli bişeyler alarak tüm ürünlerini denedim. Rujlarını fiyatına göre iyi buluyorum,hatta bazı serileri gerçekten çok hoşuma gidiyor. Ama 5-6 aydır katologunda beni cezbeden ürün bulunmuyordu. Sırf çok övülen gel kalemi için alışveriş yaptım:) 2 ürüne hediyesi olunca da yeni rujunun nude rengini tercih ettim. 


Göz makyaj temizleyici ve çanta hediye biliyorsunuz. Bu göz makyaj temizleyiciyi sevip sevmediğime tam karar veremedim:) Rujuda ayrıca swatchlamayı düşünüyorum. Çünkü yeni seriden.Almak isteyenler olabilir...

18 yorum:

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

avon'un nerdeyse hiçbirşeyi bana iyi gelmiyor bu yüzden üyeliği bile bıraktım. ne güzel sende bi sorun olmuyor ki rahat rahat alıp kullanabiliyorsun. güle güle kullan tatlım :)

Unknown dedi ki...

sana da mega impact gelmiş ya aynı kaderi paylaşıyoruz :/
ama bence gene de güzel mega impact gel eyeliner da.

özge dedi ki...

hülyacım bende zaten rujları dışında bişeyini almama kararı verdim çok uzun zaman önce ama bu kalme çok övüldüğü için aldım:)

dofacım,başka çeşididemi vardı,ben görünce aldım hemen:)

Kepslok dedi ki...

jel kalem çok güzel ben de aldım fakat ucu kırıldı eğildi ve düzelmiyor :( yanında da rimel aldım onu da çok beğendim yanında göz temizleyicisini hediye vermeselerdi almazdım çünkü hiç sevmiyorum gözü çok yakıyor :(

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

bende bu hediyeleriiçin rimel almıstım gayet memnunum rimellerinden.
bence cok basarılı

Merve dedi ki...

Bu makyaj temizleyiciyi bir dönem bende kullanmıştım. Gözlerimi çok feci şekilde yakıyordu. Kime sorduysam herkesden aynı cevabı aldım. Yakmayan kimseyi görmedim duymadım bilmiyorum :) Ben yüzüm için kullanmıştım. Sora bitiremeden çöpe attım.:)

Kepslok dedi ki...

Galiba yanlış anlatmışım göz temizleyicisini hediye etmeselerdi almazdım çünkü iyi temizlemiyor gözümü yakıyor,rimellerini beğeniyorum ve bu son aldığım shock rimeli de çok beğendim...

özge dedi ki...

kepslok,ilk yazdığını 3 kez okuduktan sonra ne demek istediğini anlamıştım ben:)) bende hediye olmasa para verip almam yani. Ne kötü nede iyi bir ürün. Ben göz temizleyicilerinden sonra jellede yıkadığım için yanma olmadı,arkadaşımın ablası bayıla bayıla kullanıyor belki ona veririm:)

kovakadını,genelde alanlar memnun o maskaradan...

aswang,bende öyle bişey olmadı ama snırım jellede yıkadığım için,benimde tam tersi birkaç arkadaşım sürekli bunu kullanıyoruz diyorlar memnunlar ama bende çok sevmiyorum....

kepslok,alanlar çok memnun maskaradan...

Kepslok dedi ki...

Canim benim 3 kez okumak zorunda birakmisim:(

Unknown dedi ki...

canım sen supershock almışsın da gelen mega impact çıkmış :D benim de aynı durumum var. başka şey göndermişler hep sanırım.

esmer dedi ki...

ben bu makyaj temizleyiciyi hiç beğenmiyorum..çğnkü gözlerimi çok fena yakıyor...

oz dedi ki...

bu makyaj temizleyicisi çok kötü bi kere alma hatasında bulundum yarısından fazlası dururken çöpe gitti hem işe yaramıyor hem çabuk bozuluyor. yakıyor muydu tam hatırlayamadım suan ama.

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

yakıyor hem de çok yakıyor :(

özge dedi ki...

kepslok,çok yoruldum:)))

dofa,şimdi çözdüm olayı,zaten uzun zamandır bişey almıyordum bak şimdi iyice gıcık oldum:(

esmer,sende çoğunluktansın genelde beğenilmiyor anladığım kadarıyla....

schtroumpfette,arkadaşımın ablasına vereceğim kesinleşti:) çünkü ben daha önce kullandım ama çok zaman olduğu için tam hatırlamıyorum ve kararsızdım o kadar kötü yorumlar geldiki seven kullansın bari:)

hülyacım:((

sevda s. dedi ki...

Canım güle güle kullan aldıklarını, göz temizleyicisini ben de hiç sevmiyorum, ama mesela bir arkadaşım bayılıyor. Ben de alışveriş yaptım o meşhur mascara ve kalemden ben de aldım, daha denemedim ama çok merak ediyorum. Gerçi senin göz kalemi farklı gelmiş dofa'nında dediği ve farkettiği gibi. Rujlarını eskiden çok alırdım, uzun zamandır almıyorum ama bloglarda gördüğüm kadarı ile çok beğeniliyor genel olarak.

özge dedi ki...

sevdacım,sağol tatlışım. evet ilginç aslında benim tanıdığım 3 kişi var mesela çok beğeniyorum diyen, bir o kadarda beğenmeyen var bir hikmet:)

milky dedi ki...

bu temizleyici kullandığım ilk temzleyiciydi. Sonra bir aha almadım. Arkadaşlarım halen alır onlar çok mutlular :)

özge dedi ki...

milkycim,iyiki bu post olmuş,ilginç bişey ortaya çıktı bu losyonu seven çok seviyor ve başka bir ürün almıyor,sevmeyende nefret ediyor:) ben hiçbiriyimsanırım:)