14 Temmuz 2013

Bitenler..

Herkese Günaydın,
Geçen hafta yazamadığım için bu bitenler yazısı on beş günlük oldu, bakalım neler bitmiş..

Rexona Shower Clean Roll-on : Markanın roll onlarını genel olarak seviyorum. Natural olanı hiç sevmemiştim. Onun dışında sorun yaşamadım. Bu çeşidinden de 2 tane bitirdim,gayet güzel ferahlık veren bir ürün.

La Roche Posay Tolerıane Rıche Nemlendirici : Elimde denenmeyi bekliyordu denedim fakat beğenmedim. Tabi bu çeşidi yoğun olan. Yaz için çok fazla geldi. Birde eczane ürünlerinin özellikle nemlendiricilerini sürdükten sonra cildimde ekstra bir değişiklik göremiyorum ben :( Şu zamana kadar birçok eczane markası denedim sanırım artık nemlendiricilerimi dermokozmetik almayacağım.

Flormar Aseton : Üzüm çekirdekli olanı. Her çeşidini seviyorum.Defalarca bitirdim. Sık sık bitenler yazılarımın içerisinde oldular. Çok seviyorum.

Loreal Studıo Secrets Makyaj Bazı : Sıcaklar aşırı artmadan bittiğine çok sevindim,bence sıcaklara uygun değil. Daha önce yazısını yazmıştım. Bakmak için tık tık..

Sıvı El Sabunu : Bu sabunlar için aklımda belirli markalar olmuyor, hangisi denk gelirse onu alıyoruz. Bu sabunun ballısını ve zeytinyağlısını birlikte almıştım. Ballısı güzeldir diye düşünürken çok kötü çıkmıştı. Fakat bu güzeldi. Özellikle kokusunu severek kullandım.

Tea Tree & Peppermint Saç Kremi : Watsonstan almıştım bu saç kremini. Çay ağacı ve nane özlü. Saçlarınızı her gün yıkamıyorsanız üründen uzak durun derim. Yağlanmayı arttırıyor. Fakat ben severek kullandım. Duş sırasında nane kokusu direk burnunuza geliyor, çok ferah. Saçları yumuşatmasından öte parlatıyor. Özellikle duş sonrası düzleştirici kullandığımda saçlarımdaki parlaklığı net olarak gördüm. Fiyatı çok uygun bir ürün tavsiye ederim.

Estee Lauder Concealer : İnanılmaz bereketli bir ürün. Eğer 90 küsur lirayı verince çok uzun süre ürünü kullanmam lazım diyorsanız tam size göre bu concealer. Yapısı çok hafif,oldukça likit. Bendeki en açık rengi. Bazı concealerların n açık rengi bile bana koyu gelirken bunda öyle bir sorun yaşamadım. Çok sıvı olduğundan fırça ile uygularsanız daha iyi sonuç veriyor. Eğer çok fazla morluk yoksa göz altlarınızda gayet iyi kapatıyor. Tavsiye edebileceğim güzel bir ürün.

The Body Shop Ruj : Aynı anda aldığım rujlar teker teker bayatladılar. Birkaç ay önce diğerini atmıştım. Şimdi de bu ruj inanılmaz kötü kokmuş,sem sert olmuş hemen çöpe gitti. Rengi en sevdiğim ruj rengi olan nude idi:)

Too Faced Far Bazı : Daha önce tam boyunu kullandığım ve çok sevdiğim far bazı bu kez aldığım bir setin içinden çıktı. Minicik olmasına rağmen bitmek bilmedi. Çok başarılı buluyorum bu bazı. Denemek istediğim bazlar olduğundan yeniden bir süre almayacağım ama baz arıyorsanız kesinlikle alın derim.

Guerlain Makyaj Bazı : Yazısı için tık tık

Watsons Ballı Lip Balm : Ballı ürünleri sevdiğim için almıştım. Bu balmda oldukça bereketli ürünlerden. Kokusu kötü.Kokulara karşı duyarlıysanız tavsiye etmem.Fakat nem vermesi çok iyi. 

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..






4 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Flormar asetonlar pek çok kişi tarafından beğenilmesede benim severek kullandıklarım arasında.Too Faced baz ise Ha-ri-ka :)

özge dedi ki...

makyaj kelebeği,flormarlar ilk çıktığında berbattı,sonra bir blogta yapısının değiştiğini okudum ve aldım böylece 2 - 3 senedir sürekli alıyorum:)

Adsız dedi ki...

watsons ballı dudak balmı tamamen buğday yağı gibi kokuyor bende kokusunu beğenmedim :/ La roche posayın bir çok ürününü severek kullandım devam ediyorum da. Rexona roll on'a gelince açık lila rengi olanı, koltuk altlarımda kaşıntıya neden olduğu için kullanmayı bıraktım. Flormar aseton koyu renk ojeleri çıkarırken de başarılımı?

makyajlı kareler dedi ki...

Rexonanin bambu olanını sevmemistim. Lrp nemlendiriciler nedense bana iyi gelmedi.