27 Temmuz 2013

Bitirdiklerim..

Biliyorum Pazar günleri yazıyordum biten ürünleri fakat yarın başka konularla burada olacağımdan bu akşam yazmak istedim. Bakalım neler bitmiş hangileri iyi hangileri kötüymüş.

Bıoderma Hydrabio Serum : Sonunda bitti,hiç işime yaramadı.Yazısını yazmıştım.Tekrar alınmayacak ürünlerden.

Bıoblas Onarıcı Saç Kremi : Duş sonrası nemli saça uygulanıyor ve saçları hem daha yumuşak yapıyor hemde onarıyor. Tabi ne kadar onardı bilemiyorum ama kokusu,saçı ağırlaştırmaması çok güzeldi. Yeniden alabilirim aklımdaki ürünlerden sıra gelirse:)

Guerlain Tonik : Bence birçok tonikle aynı etkiyi yaratıyor,verilen paralar boşa:(

Hobby Islak Havlu : Her hafta ne denk gelirse onu alıp bitiriyorum aslında. Gülüydü ve çok hoş kokuyordu ayrıca paketinden dolayı oda içerisinde hoş görünüyor yeniden aldım bile.

Inglot Far : Bu far pembe gibi dursa da çok ara bir tondu ve baz olarak,concealerı sabitlemek amaçlı çok başarılıydı. Zaten kapanmadan önce stoklayacaktım kalmamıştı. Yeniden gelirse hemen alacağım bir far.

Flormar XXL Maskara : Bu maskaranın iki çeşidi var bendeki uzunluk vereni. Açıkçası ben alırken volume verenide alacaktım uzmanı uzatanı alın zaten çok değişik değiller dedi. Gerçekten orada denedim iki kirpiğimde de aynı sonucu yakaladım.Bende maskaraların ikinci katı olarak kullanmak için almıştım. Sanırım 4 ay falan kullandım. Bence denenebilir kötü değil.Fakat tekrar almam.

Loreal Göz ve Dudak Makyaj Temizleyici : Çok beğendim.Yağlı his bırakmıyor ve güzel çıkarıyor. Gözlerimde herhangi bir yanma,acıma vs olmadı. Hatta stokladım bile:) O kadar sevdim yani. Bu arada yağlı his bırakmıyor derken ben mutlaka yıkama jeli ile üzerinden geçiyorum her temizleyicinin. Bazıları geçmiyor olabilir. Yanlış yönlendirme olmasın.

Rosense Peeling : İlk kez deniyorum.Gül suyunun paketinden bir adet çıktı. Yeterli bir peeling değil. Kremsi yapıda.Kremi daha çok hissediyorsunuz. Peeling yapan zerrecikler az,almayacağım orjinal boyunu.

Mad Dolum Parfüm : İçinde bu sefer Escada Magnetism vardı. Bayılarak almıştım,son zerresine kadarda kullandım fakat bir daha alacağım bir koku değil. Benimle bütünleşmedi sanki içime sinmedi koku. Denemiş oldum. 

Bu hafta bitenler bu kadardı. 

SEVGİLER..






8 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Inglot ne zaman acilacak acaba gercekten merak ediyorum :/

özge dedi ki...

kumralkız,bende bende:)

senem dedi ki...

Loreal temizleyiciyi merak ettim bir kaç tane kullandım ama maskara kalem kalıntıları kalıordu bi denemek lazım o zaman

makyajlı kareler dedi ki...

Tebrikler tatlim inglot acilsa keske urunlerini merak ediyorum cok

pembe fiyonk dedi ki...

Biodermayı öğrenmek iyi oldu özgecim
Guarlain'ın şişesini bioblas şişeyi diye algıladım başta.
-hımm ne güzel üretmiş, kendini aşmış dedim bioblas :))

özge dedi ki...

ssdesign,dene mutlaka canım.

makyajlı,ınglot oldukça güzel bir marka mac kadar olmasada:)

pembe fiyonk,bıoblas nerdeeee:)

sevda s. dedi ki...

Yine ne güzel bir sürü şey bitirmişsin. Bioblasın o saç kreminden bende de var ama henüz sıra gelmedi kullanmaya :)

özge dedi ki...

sevdacım sıra gelmeyenlere sinir oluyorum birinde görüyorum a bende var diyorum memnunmusun diyor daha sıra gelmedi diyorum bende:)