19 Temmuz 2013

ciciler..



Aslında bu çok zevkli bir alışveriş değil çünkü ihtiyacım olan ürünlerde var aralarında. Birkaç gün önce aldıklarım bakalım nelermiş..

 The Balm ın bu seri paletine ilgi duymamıştım. Gratise gittiğimde tekli farlarda bir renk gördüm bu far hangi palette dedim ve aldım:) Tekli far almaktansa çokluyu tercih ettim.Cecile mat gloss. Ruj yapısında yoğun biraz daha denemek istiyorum sonra bahsedeceğim. Malum herkesin şu ara çok sevdiği maske birde ben denemek istedim.


Benri asetonsuz oje çıkarıcı aklımdaydı hatta koyu ojeler için olanı da alacaktım kalmamıştı. The Balm eyelıner ise son zamanlarda o kadar anlatıldı ki duramadım.

 Gül suyunu tonik olarak hiç kullanmamıştım. Şelaleninkini her yerde görüyordum fakat olmuşken en bilineni olsun istedim. Paketin içinden tek kullanımlık peeling çıktı.


Bunlarıda ihtiyaç üzerine Watsonstan akşam alıp çıktım. Kasa önünde NYC ojelerde 1 alana 1 bedava gördüm aklımdaki renkleri aldım. Bu ağız suyunu hiç kullanmadım.Normalde lısterıne kullanıyordum bunu görünce denemek istedim.

SEVGİLER..






4 yorum:

Yelda dedi ki...

Canım yaa bugün indirim başlıyordu gratiste gerçi balmda bir alana bir bedava çok güzel bir indirim değil. Güle güle kullan hepsini:*

Unknown dedi ki...

Hayırlı olsun tatlım :) Güzel günlerde kullan :))

özge dedi ki...

yelda,evet canım bende yeni gördüm sonuçta 2 ürün almıştım biri bedavaya gelirdi ne güzel:) teşekkürler..

ayşecim,çok teşekkür ederim:)

makyajlı kareler dedi ki...

Güle güle kullan canım aldıklarını. Rosense yorumunu bekliyorum tatlim