29 Temmuz 2013

Doğum Günümde Gelenler..

Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim. Çok önem verdiğim için herkese tek tek yanıt verdim yorumlar kısmında:) Sizinle paylaştığım 3,yaşım mutluyum:)

Gelgelelim ki malum tatil mevsiminde olunca arkadaşlarım tatilde,şurda burda vs. Birde hafta sonu olması tabi hediyelerimi kuraklaştırdı:) Ailem zaten burda değil ( bazen denk geliyorlardı ) hediye alma işi kuzenime ve eşime düştü:) bakalım neler almışlar.. 


Önce kuzenimden gelenler. Çantaya bayıldım. Parfüm Avon ( daha önce kullanmamıştım ) veeee kedicik kitap ayracı. Urlaya gitmişti tatile oradan almış bayıldım. Ben detaycı olduğum için böyle şeylere bayılıyorum. Keçeden yapmışlar arkası lastikli ve kitapların üzerinde çok tatlı duruyor:)

Eşim öncelikle bu kulaklığı almış. Malum turkuazı seviyorum.Her yerde çok yüksek sesle müzik dinlediğimden çevremdekileri de rahatsız ediyorum. Bu kulaklıkta istediğiniz kadar ses açın dışarıya ses duyulmuyor. Çok rahat edeceğim bununla.

Telefonum için istediğim kapaklar alınmış. Baştaki ve sondakini internette göstermiştim aklında kalmış.Ortadakiler kendi tercihi.


Bu kediciğe bayıldım çok tatlııı....

Son zamanlarda istediğim kitaplar bunlardı. Gerçi Grange in bir önceki kitabını hala almış değilim. Ondan önce bunu okumak istemiyordum. Ama hediye ye boynumuz kıldan ince dimi..

Malum aile şehir dışında olunca tabi birde kendim gibi geveze arkadaşlarım olunca telefon görüşmelerinde böyle bana konfor verecek bir kulaklığa ihtiyacım vardı.Bunu eşim almasa da ben alacaktım:)

Sevgililer günü,doğum günü,evlilik yıl dönümü,cart günü curt günü vs. zamanlarda eşim mutlaka saat alır.Çünkü bingo beni kalbimden vurur yani. O kadar çok seviyorum saatleri. Küçüklüğümden beri kaç saatim oldu hatırlamıyorum. İki renk arasında kalınca ikisini de almış iyi yapmış çünkü bende ayıramadım görünce.

Ve son olarak kaskımı yenilemiş. Kaskım eski değildi ama kırmızının üzerinde desenler vardı ve ben birkaç kez merdivenlerden falan düşürdüm çizik içinde kalmıştı. İstemiyorum bunu falan diye söylenirken yenisi geldi iyi de oldu:) Bu arada motor kullanmıyorum artçıyım sadece:)

İşte gelen ciciler bunlardı. Kendime hediyede aldım tabi her yıl olduğu gibi onlarında fotosunu çekebilirsem ekleyeceğim. 


Sevgiler..


















10 yorum:

BOŞNAK KIZI dedi ki...

hepsi çok güzeller güle güle kullan :) nice sağlıklı ve mutlu senelere :)

smyrnian dedi ki...

mutlu yıllar, hepsini güle güle kullan :)

özge dedi ki...

boşnak kızı,çok teşekkürler:)

smymian,sağol tatlım..

holy dedi ki...

mutlu yıllar dilerim özgecim. çok yorum bırakmasam da takipteyim sürekli seni :) tüm hediyelerini güle güle kullan.

özge dedi ki...

holy,çok teşekkür ederim takipte kal:)

sihirlimavi dedi ki...

Güle güle kullan Özgecim, kulaklığıa bayıldım :)

özge dedi ki...

sihirlimavi,çok teşekkür ederim bende bayılarak kullanıyorum:)

seregon dedi ki...

Özgeciğim doğum günün kutlu olsun :) ben kaçırmışım:( kaskını çok beğendim:)

özge dedi ki...

seregon,teşekkür ederim canımcım bende çok sevdim:))

Adsız dedi ki...

ben kaçırmışım ama bundan sonra 28ini atlamam, nice yıllara sevdiklerinle mutlu huzurlu yıllara inşallah:)