21 Temmuz 2013

Gratis Alışverişi..

Sonunda bende Gratis indiriminden yararlandım. Bu tarz yerlerde ne zaman indirim olsa kaçırıyorum. Ya gitmek zor geliyor, ya çok işim oluyor vs.

Benri Asetonlar; daha önce koyu renk ojeler için olanı kalmamıştı asetonsuz olandan almıştım bunlarla birlikte 3 adet oldu elimdekiler. Lady Speed Stick kullandığım bir marka 1 alana 1 bedava olunca kaçırmadım.

Saç nemlendiricisi ; birçok blogger arkadaşım bu indirimden almıştı baktım 2 tane kalmış birini alıp denemek istedim. Essence Ice Cream Koleksiyonundan birtek bu ojeyi beğendim. Aydınlatıcı toplardan kalmamıştır diye düşünmüştüm son 2 tane kalmıştı birini ben birini kuzenim aldı.

Benri pamuklar aşığım :)) Diğer çeşidinden de aldım.Folyo yöntemi  ile ojelerimi çıkarırken kullanmak için. 

İlk kez aldığım ürünler bakalım nasıllar merak ediyorum.

The Balm dan ikisini aldım. Yeni allıkları zaten gelmemişti. Aklımda başka bir ürün yoktu.

Bunlarda hazır çıkmışken aldığım ürünler. Mad parfümden Gucci Rush II aldım. Golden Rose ojeler ikisini birlikte kullanmak için aldım.

SEVGİLER:))




14 yorum:

Adsız dedi ki...

Hepsini güzel günlerde kullan kuzum:) benim de aklımda yeni allıklar vardı ama buraya da gelmemişti, elbette gelirler, o zaman gözümüz döner işte:)

özge dedi ki...

7-24,çok teşekkür ederim canım bakalım gelince görücez nasıllarmış:)

Unknown dedi ki...

güle güle kullan hepsini canım :)

özge dedi ki...

kozmetik deneyimleri,sağol tatlım..

sihirlimavi dedi ki...

Güle güle kullan Özgecim. Ben de sadece cettua mendil alıp çıktım valla. Kendime hayret ettim ve sonra da tebrik ettim :))

sevda s. dedi ki...

Güle güle kullan canım, ben hiç bir şey almadım :) Önümüzdeki indirimlere artık.

özge dedi ki...

sihirlimavi,mendillerden bulamadım ben çok seviyorum halbuki bende tebrik edeyim seni:)

sevdacım,kocaman bir tebrik geliyor sana nasıl dayandın öyle ya:))

Esmanur dedi ki...

ürünlerinizi güle güle kullanın. Ben Mad açık parfüm hakkında bilgi almak istiyorum. Kalıcılığı ne kadar? memnunmusunuz? Yada başka önereceğiniz kalıcı bir açık parfüm markası varmı?

audrey dedi ki...

güle güle kullan..

özge dedi ki...

esmanur,teşekkür ederim.Mad yaklaşık 3 yıldır gidip gidip parfüm aldığım bir marka. diğerlerine bakmıyorum bile artık yada aramıyorum yani. kesinlikle asit gibi olan yakıcı koku yok sıkınca direk olarak parfümün kendi kokusu geliyor. kalıcı fakat gün içinde tazelemek gerekiyor. birde alınan kokuya bağlı. bazı parfümler var orjinalini bile alınca uçup gidiyor o tarz kokular mad den alıncada kalıcı olmuyor haliyle. şiddetle tavsiye ederim.

özge dedi ki...

audrey,çok sağol tatlım:))

Kitap Eylemi dedi ki...

çook güzeller ki , keyifle kullan:)

Adsız dedi ki...

Aldıklarını güzel günlerde kullan canım. Benri ıslak mendilin kokusunuda yapısınıda pek sevmemiştim, güllü ıslak el bezi olarak geçen ürününü aldım o çok daha iyi. Benri kare pamuklar ve koyu renk ojeler için olan asetonu çok öneriliyor memnun kalmayan yok gibi.

özge dedi ki...

eylemcim,çok teşekkürler:)

renkli masallar,ilk kez aldım bende ıslak mendillerini,benri kare pamuk gratis açıldığından beri favorim harika bir pamuk..