14 Temmuz 2013

İşime Yaramayan Bir Maskara Daha:(

Evettt maskaralardan yana ne kadar dertli olduğumu artık biliyorsunuz. Pastelin bu maskarasını iş yerindeki bir arkadaşımda gördüm, onun kirpiklerini oldukça uzun göstermişti. Çünkü kızın başka maskaralarla kirpiklerinin nasıl durduğunu biliyorum. Fiyatıda çok uygun olunca denemeye değer dedim.

Öncelikle çok ıslak yapıda bir maskara. Lancome Hypnose Drama gibi. Fakat o birkaç sürümden sonra düzeliyor bu maskaranın yapısı hep ıslak kalıyor. Kirpiklerimi uzatmadı,dolgunlaştırmadı. Hatta sürünce kirpiklerim arasında 5 er cm mesafe varmış gibi durdu:) 

Yine bir maskara denemem başarısızlıkla sonuçlandı. Bende görüp deneyen bir arkadaşımsa bayıldı bende ona verdim hemen, gerçekten nasıl bir durumsa onun kirpiklerini ayırmadı ve simsiyah durdu. İşte buda herkeste çok farklı durabileceğinin ispatı oldu resmen.

Bir önceki maskara yazımda sevgili Chace yeni çıkan Diorshow Iconıc Curl denememi tavsiye etmişti. Gidemedim henüz denemek için. Bende pahalı maskaralarında bir kısmı iyi bir kısmı kötü duruyor.Bakalım iyi olursa hemen alacağım.

SEVGİLER:))

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bende de var bu 1-2 kere kullanabildim bende hiç memnun kalmadım :/

gizemel dedi ki...

ben de beğendim bende de güzel duruyor desem :)

özge dedi ki...

pembe dudaklar,yalnız olmadığıma sevindim:)

Unknown dedi ki...

Loreal architect 'i denedin mi? :)

özge dedi ki...

gizemel,herkeste farklı durduğunun bir kanıtı:)

ayşe,denemiştim canım, kullandığım dönem güzeldi hala aynı sonucu alırmıyım bilmiyorum..