1 Temmuz 2013

Mini Alışveriş..

Watsons ın önünden geçerken oje silmek için pamuğumun kalmadığı aklıma geldi. Bir yere gidip alamayınca makyajımı temizlediğim kare benrilerden kullanıyordum, tabi daha fazla oje silmek için ziyan etmek istemedim onları:) Watsons ın minik yuvarlak şekilde olanlarından annemle alıp nefret etmiştik. Ojeyi silerken heryere takılıyor liflif oluyor dağılıyor vs idi. Bunlar ise kare kare minik şekildeler. Hem sayı olarak çok fazlalar hemde yapıları gayet güzel. Artık oje silme pamuğumdur kendileri. Ayrıca göz makyajı içinde çok sevdim, yapıları ince ama dağılmıyorlar, tabi küçük olduklarında yüz için tavsiye etmem.Yüz fırçası ise aklımdaydı bir süredir. Daha önce Tbs alıp beğenmemiştim çok sert gelmişti ve cildimi tahriş etmişti. Bu gayet yumuşak birkaç gündür severek kullanıyorum.

Cecile Maskaralar. Biri uzatıyor biri volume veriyor. Arkadaşım tavsiye etti ikisini üstüste kullanıyor. Biliyorsunuzki son zamanlarda çok fazla beğenmediğim maskara oldu ve 4-5 tanesi arkadaşlara dağıtıldı. Bakalım bunlarıda deneyeceğiz.

Bunlara bayıldım. Soldaki yine Flormarın yeni çıkardığı bir oje. Birçok rengi var hepsi süperdi fakat ben en değişiğini almak istedim. Birden bu rengi buldum ve sanırım herkes benim gibi düşünmüş çünkü sonuncusu kalmıştı. Sağdaki ise mat renklerin yenilerinden. Bu ojeyi görür görmez hayran kaldım. Ve tek kalmıştı. Bir ara 4-5 rengini aldım bu ojelerin ama sanırım yaz için yeni renkler gelmiş. 

Rimmel London bronzerlarda bir alana bir bedava kampanyası vardı. Bu ışıltılı bronzerları yıllar önce görmüş almamıştım, bu sefer kampanyada olunca aldım. Koyu renge hayran kaldım. Mendile ihtiyacım vardı ilginçtirki evde hiç kalmamıştı ne alsam diye bakarken yeşil çaylıları gördüm. Önce paket deseni yeşil çay sandım sonra anladımki kokusu da yelşil çay, hemen aldım:)

Bu ojeler bir önceki alışverişte alındı,foto eklemeyi unutmuşum. Golden Rose dokuluların  diğer renklerinden aldım çok sevdim çünkü. Tüy etkisi olanı zaten bloga eklemiştim.Diğer ikisi Flormarın yeni çıkardığı ojelerden..

SEVGİLER..










4 yorum:

merababenseda dedi ki...

Rimmel London bronzerları ben de dün gördüm ama emin olamadım nasıllar diye. Kullandıkça yorumlarını bekliyorum. Hepsini güle güle kullan :)

sevda s. dedi ki...

Ojelerin renklerine bayıldım Özgem. Bronzerlarda da aklım kaldı. Hepsini güle güle kullan :)

BÜTÜ dedi ki...

mini alışverişin bile beni benden almaya yetiyor :)

özge dedi ki...

sedacım,açık rengini alma koyu olanı al derim ben..

sevdacım,çok teşekkürler bebişim..

bütümmmm,senin alışverişlerinin yanında lafı olmaz:)