25 Ağustos 2013

Bitirdim..

Her pazar yazdığım biten ürünler yazısı ile buradayım. Fakat yaz geldiğinden beri bu düzen biraz değişti. Neyi kullandım neyi kullanmadım bilmiyorum düzenim havalarla birlikte değişti vs derken düzgün bir şekilde yazamadım. Birkaç ürün tatilde çöpe gitti yanımda boş ambalajları getiremezdim:) Kaldığım yerden bitenler yazısına devam etmeye çalışacağım.

Beauty Formulas Kayısı Özlü Maske : Ilık havlı etkisi ile cildi rahatlatan bir maske. İlk kez kullandım ve çok beğendim. Gerçekten ılıklık veriyor ve mis gibi kokuyor duruladığımda ise yumuşak ve temiz bir cilt oluyor. Sürekli alınacak ürünler arasına girdi bile.

Benri Kare Pamuk : Anlatmama gerek yok sanırım. Her bitenler yazısının kahramanı kendisi.

Elidor Nutri Shine Şampuan : Çok övülmüştü bu şampuan belki çok övülünce bir ürün beklentiler yüksek tutuluyor sevmedim diyebilirim. Çok kötü değil tabiki yalnız yıkadıktan 5-6 saat sonra saçım yağlanmış gibi oldu. Kremiyle almıştım ve kremine henüz sıra gelmedi. Umarım o daha iyidir.

Rossmanndan aldığım kulak çubukları: Kutusunu beğendiğim için iki kez refil alarak içerisini doldurdum fakat artık bıktım Watsonstan başka bir kutu aldım.

Theramed Diş Macunu : Gördüğünüz yerde kaçın derim. Ambalajı Colgate tarzında olunca ilgimi çekti ve Rossmannda çalışan bir bayanda biz kullanıyoruz çok iyi dedi. Denemek istedim fakat zor bitirdim. Hiçbir işe yaramıyor. Zaten üzerindeki kağıt anında uçup gitti. Fotoda gördüğünüz kadarı kesinlikle fırçaya gelmiyor jöle kıvamında. Gerçi yarısından itibaren kullanılmayacak gibiydi ama azmettim bu kadar kullandım. Çünkü fiyatı Colgate kadardı. Pişman olduğum ve bir daha almayacağım bir ürün oldu.

Bourjoıs Yeşil Çift Taraflı Maskara : Bu markanın renkli maskaralarını çok seviyorum. Şuana kadar 3 farklı ton mavi,1 yeşil ve 1 mürdüm kullandım ve hepside renklerini tam olarak veriyorlardı. Ben makyaj malzemelerinin ömrüne bakıp atmıyorum. Ne zaman işlevini yitirir,ne zaman yapısı,kokusu değişir o zaman atıyorum. Bu maskarayı alalı çok uzun zaman oldu. Bitene kadar hiç yapısı değişmedi,gözlerime zarar vermedi. Verdiği renk o kadar güzelki kaç kişi markasını istedi benden. Fakat en son bourjois standında indirimde gördüm mavisini yeşili olsa yine alacaktım. Bir daha da görmedim. Ya gidip bu markanın yeni yeşil maskaralarına bakacağım yada iyi bir yeşil bulacağım.

Dior Show Maskara : Fotoda mora yakın dursa da tam bir saks mavisi. Mükemmel bir maskara. Yalnız bunu sevince aynısının siyahını almıştım ve hiç beğenmedim. Sanırım rengin güzelliği ve kirpiklerde tam olarak aynı tonda durması beni çok cezbetti. Elimde 2 adet mavi tonlarında maskara var o yüzden şu ara almayacağım.

Nıvea Stress Protect Deo: Nıvea,Dove,Rexona hiç fark etmiyor deoda hepsi aynı görevi görüyor bence. Oyüzden sürekli farklı bir marka ve çeşit deniyorum. Zaman geçince aynısından tekrar alıyorum. Bunu ilk kez denedim gayet başarılı yeniden alacağım kesin bir ürün.

Lady Speed Stick Jel : Bunların mum yapıda olanları ve jel yapıda olanları var ben genelde jel olanı alıyorum. Daha önce mum yapıda olanı kullandım ufalanıyor çok beyazlık bırakıyor memnun kalmadım. Jel olanla aramız gayet iyi bu sıcak yaz günlerinde vazgeçilmez. Gratis indiriminde sanırım 2 adet daha almıştım. Tavsiye ederim.

Gentle Peel Off Mask : Gratisten denemek için aldığım soyulan bir maske. Tam boyları da mevcut fakat minik pakette olunca denemeden tam boyunu almak biraz saçma olurdu. Çok küçük bir paket değil ben ki ürünleri bol bol kullanan biriyim 4-5 kez kullandım bu paketi. Jel yapıda sürünce inanılmaz ferahlık veriyor kokusu biraz uhu gibi. Sürüyorsunuz 10 dakika bekletip sökerek alıyorsunuz ciltten soyuluyor yani. Kalanları ılık suyla yıkayınca cilt tertemiz oluyor. Oldukça başarılı bir ürün. Mis gibi oluyor cilt. Tam boyu alınabilir fakat benim gibi elinizde başka tam boy maskeler varsa sıkılmamak adına böyle paketler tercih edilebilir. 

Salyangoz Kremi : Yazısını yazmayı unuttuğum bir krem. Benim cildim sevdi bu ürünü. Yalnız yapısı yoğun ve sürdüğünüz anda cildiniz baya parlıyor o yüzden gece kremi olarak kullanmakta fayda var. Zaten makyaj yapıyorsanız üzerine makyaj tutmaz o derece yoğun. Yağlı ciltler sanırım kullanamaz ama karma ve kuru ciltlere öneririm. Ben arkadaşım vasıtasıyla orkide hareketinden almıştım. Diğer markalarınkini denemedim. Fakat bu marka başarılı.

Evet bitenler yazısının sonuna geldik. Herkese güzel bir pazar günü diliyorum..










6 yorum:

Cfusun dedi ki...

Theramed diş macunun dışı beyaz olan var ben onu severek kullanıyorum.Şeffaf olanın tadı da kötü güzel değil zaten yine de baya kullanmışsın canım

özge dedi ki...

cfusun,evet canım baya direndim bitirmek için..

Kelebek Etkisi dedi ki...

Bende tatilde bitirdiklerimi hep orada çöpe attım ne yazıkki benimde bitenler yazım gecikti bu yüzden salyangoz kreminin markası ne?

seregon dedi ki...

Pierre f maskeyi bende kullanıyorum özge'cim, dediğin gibi paket olarak almak daha mantıklı :)

Adsız dedi ki...

Theramedi söylediğin iyi oldu. Nivea stress p. deoderant aklımda. Niveanın Siyah beyaz renkli olan, iz bırakmayan deoderantının performansını beğenmiştim, bitenlerden sıra gelince onu da deneyebilirsin. Benri pamuklar kurtarıcımız gibi oldu. İyi ki gratis getirmiş.

özge dedi ki...

kelebeğim,aynen işte atıldı gitti, ben orkide hareketinden aldım canım internettende alabilirsin fakat benim bir arkadaşım temsilcisiydi ben ondan almıştım.

seregon,evet tatlım doğru düşünmüşüz demek:)

renkli masallar,onuda denedim canım çok bitirdiğim için bunlardan hepsinden alıyorum evet oda güzeldi,valla daha önce ne kullanıyorduk ki pamuk olarak:))