1 Ağustos 2013

Doğum Günümde Aldıklarım..

Doğum günümü de bahane ederek aklımdakilerin bir kısmını aldım:) Bakalım nelermiş bunlar.

Yves Rocher doğum günü kampanyası oluyor biliyorsunuz.Her yıl değerlendiriyorum tabiki. Bu kez aslında ihtiyacım yoktu bu markadan. Fakat yıkama jelinin fazlası olmaz diyerek bir jel aldım diğeri bedava oldu. Roll on yada duş jeli hediye ediyorlar bu yıl doğum günlerinde.Ben Roll on tercih ettim.

Mac ten aklımda olan ürünleri aldım. Sezon allık sonradan dahil oldu:)


 Sephora black kartlı müşterilerine doğum günü hediyesi mini palet veriyor. Makyaj çantasına atıp çıkılacak bir ürün çok şeker. Shıseido sezon farı.Bu ojelerin Tr ye gelmesine bayıldım çok mutlu oldum uzun süredir bekliyordum. Fiyatları yüksek ama her rengini alasım var:)

Benefit in seti. İçerisindeki bazı denemiştim.Göz kalemi,meşhur maskara,aydınlatıcı ve allık denemek istediğim ürünlerdi. Tek bir ürünü almaktansa hepsini denemek istedim. Dallas ise uzun zamandır aklımdaydı.Birde glossu var onu da almamak için zor duruyorum.

Bu ürünleride çok merak ediyordum. Deniz tuzu içeren sprey,şekillendirme sonrası parlaklık veren sprey,şampuan ve saç kremi. Onları küçük boy aldım özellikle. Uzmanı çok övdü özellikle kremini. Büyük boy alıp kötüyse para vermek istemedim. Küçük boyları daha uygun fiyatlıydı.



Mudodan aldıklarım. Makyaj çantası çok kalın ve güzel. Çantada zaten gözüm vardı. 

H&M den kedili tişört aldım.Oğlumda arkadaşlarını tanıdı sanırım foto çektirmedi bir türlü illa onlara bakacak:) Bende böyle çekmek zorunda kaldım..

Pull&Bear şallar. Bayıldım resmen Leopar desenliye. Hem sevdiğim desen hemde renkli bittim yani.

Bu güzel maskelerde forumdan ve blogtan tanıdığım 2 gün önce buluştuğum Tuğba dan. Şuan evde olduğumdan sırayla rahat rahat deneyebileceğim:) Kendisiyle güzel bir gün geçirdik ve bir kez daha teşekkür ediyorum:)
Bunların dışında doğum günümden sonra Lancome dan aldıklarım oldu.Birde cilt bakım ürünlerimi yeniliyorum. Daha doğrusu aklımda olan markalara geçiyorum. Tabi biranda olmayacak.Ürünüm bittikçe yenisini aklımdaki markalardan alacağım.

Sevgiler..






7 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Özgecim en çok pisi'nin pozunu beğendim ben. Çok tatlı :))
Harika şeyler almışsın canım. Hepsini güle güle kullan. Bu ara seninde içine alışveriş çini kaçtı galiba. Biri durdursun onu ,Beni de heveslendiriyorsun çünkü :)))

Adsız dedi ki...

Hepsini güle güle kullan.
Ben senden tekir oğlunla ilgili bol fotoğraflı bir post istiyorum:)

kumralkizdan dedi ki...

Hayirli olsun cok guzel seyler almissin :)

reyhane dedi ki...

doğum gününüz kutlu olsun

özge dedi ki...

kelebeğim,dahada aldım yani dışarı çıkmıştım tabi watsonsa uğramadan dönülürmü:)dur demem lazımda durmuyorum işte. Kediş ısrarla takıldı o kedilere bende öyle çektim ne yapayım bazen çocuk gibi inatçı oluyor:)

shaynam,arada aslında koyuyorum resmini fakat kimse bişey demeyince koymamaya başladım bu foto mecbur oldu,tamam shaynam için derim:)

kumral kız,teşekkür ederim..

reyhane,çok teşekkürlerrrr:)

bahar tuz dedi ki...

selam özge aldıklarını güle güle kullan.
yves rocher doğum günü kampanyasındaki ürünler indirimsiz olmak zorunda mı?öyle bir şey duymuşstum sanki

özge dedi ki...

velvet,evet tatlım indirimsiz fiyattan oluyor..