2 Ağustos 2013

Dünün Makyajı:)

Her ne kadar konumuz bugünün makyajı adı altında olsa da bu makyajı dün yapmıştım. Oldukça aydınlık bir makyaj oldu. Fotolarda fark edersiniz fondoten ambalajı yok. Nedeni Mac Mineral fondoteni deneme amaçlı kullanmam. Bir önceki alışverişimde sample olarak istemiştim. Parlaklık verdiğini bildiğim için. Oldukça parlak gösteriyor cildi hoşuma gitti.


Kullandığım Ürünler..





Yorumlarınızı bekliyorum 

İyi Akşamlar.....

7 yorum:

kitapmakyajve40yaş dedi ki...

gerçekten harika görünüyor. Ne kadar pürüzsüz ve aydınlık. sevgiler...

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Çok beğendim canım makyajını. Ten makyajın fark atmış diğer makyajlarına göre. Sende çok hoş görünüyorsun bu arada. Öptüm :)

Unknown dedi ki...

Dallas şahane durmuş canım, fondötenden ziyade o dikkatimi çekti :)

beggummy dedi ki...

Çok beğendim.Saçların da çok güzel :D

özge dedi ki...

kitapmakyaj,çok teşekkürler..

kelebeğim,uzun zamandır aydınlık ve parlak duran bir fondoten arıyordum bu bariz parlak duruyor face&body yada bunu kesin alıcam ama kararsızım..

servincim,bayadır aklımdaydı çok memnun kaldım bende,beğenmene sevindim:)

beggummy,çok teşekkür ederim saçlarım burda dalgalı daha sık dalgalı yapayım o zaman:)

Adsız dedi ki...

şunu açık ve net söylemek istiyorum, bugüne kadar yaptığın ten makyajlarında envai çeşit fondöten, pudra vs kullandığın halde bu makyajında şahane ötesi bir durum var. Mac mineral fondöten oldukça bütünleşmiş teninle ve porselen bebek gibi görünüyorsun.

özge dedi ki...

renkli masallar bu yorumlardan sonra koşarak gidip almamak için zor duruyorum fakat face & body de bunun kadar parlak kararsızım ikisi arasında..