21 Ağustos 2013

Missha..

İki gün önce Misshadan çok şık bir paket elime ulaştı. Birçok blogger arkadaşım gibi. Önce görsel olarak kalbimi etkiledi tabiki. 

İçerisinden meşhur bb kremi ve birçok tester ürün çıktı. Bu markaya son 3-4 aydır çok sıcak bakıyorum. Özellikle makyaj bazı,ruj ve glosslarını denemek istiyorum. Fakat ben netten alışverişi çok seven biri değilim özellikle kargo olayından dolayı. Sürekli sorun yaşıyorum kargocularla. Üzerinde açık adres yazdığı halde adres bilgisi eksik deyip şubeye geri götüren mi ararsın, bize ne gelin buradan kendiniz alın diyen mi. Biraz serzenişte bulunduktan sonra devam edeyim:)

Bu kutudan cilt ürünleri çıktı. Şuan denemekteyim,özellikle salyangoz özlü serisini merak ediyorum çünkü şu sıra gece kremi olarak başka bir markadan salyangoz özlü krem kullanıyorum. Bana iyi geldiğini düşünüyorum.

Ürünler  ben denedikçe burada olacak. Misshaya bu güzel sürprizinden dolayı çok teşekkür ederim.


SEVGİLER..

9 yorum:

sena zeyrek dedi ki...

çok kıskandım bana neden göndermediler :)

özge dedi ki...

sevacım,çalış seninde olur :)

sena zeyrek dedi ki...

çalıştır beni hocam :D

Kelebek Etkisi dedi ki...

Canım güle güle kullan bloguna o kadar emek veriyorsun ki arada ufacıkda olsa güzel bir hediyeyi hak ediyorsun.Yazılarını okumaya bayılıyorum sevgiler:))

özge dedi ki...

kelebek,çok teşekkür ederim bu gerçeği görmen dile getirmen çok nazik bir davranış inanılmaz mutlu oldum..

Kelebek Etkisi dedi ki...

rica ederim canım gerçekleri söyledim:))

Adsız dedi ki...

Hediyelerini güzel günlerde kullan canım. Missha online sitesinde bir sürü link tam olarak açılmıyor keşke bu duruma bir çözüm bulunsa iyi olur.

özge dedi ki...

kelebek,öpüyorum tekrar:)

renkli masallar,sağol tatlım aslında bende hepsi açılıyor sadece bazı kısımlarında etkinleştir diye bir yazı çıkıyor üzerine tıklayınca açılıyor bende canım. makyaj ürünlerini alıcam mutlaka..

sevda s. dedi ki...

Güle güle kullan Özgecim :)