4 Ağustos 2013

Rimmel London Kate Serisine Devam..

Dün mat olan serisinden elimde olan renkleri sizlerle paylaşmıştım. Bugün ise ilk çıkan serinin elimdeki renklerini paylaşacağım. İndirimler devam ederken not alıp almak istediğiniz rujlar olabilir.





04 - Bu seride en sevdiğim renk olur. Başka markalarda bu kadar koyu , mora bakan fakat bordolukta içeren bir ruj bulamadığımdan en çok bu rujdan çok memnunum.

16 - En son bu rengi almıştım. Herkes bu rengi çok övdü fakat ben anlaşamadım nedense. Yorumlara bakarak aldığım tek renk oysaki. Diğerlerini kendim seçmiştim. Swatch için kullandım sanırım yapacağım çekilişe ekleyip sizlere hediye edeceğim.

19 - Bu rengin daha koyu duracağını düşünerek almıştım fakat daha doğal durdu. Yani koyu bir gül kurusu beklerken açık bir gül kurusu elde ettim. Ama doğal renk sevenlere öneririm.

01- Sanırım bu seride en çok bu rengi seviyorum. Canlı bir kırmızı fakat sürünce çok cart durmuyor. Gerçekten güzel bir ton.

22- Nar çiçeği aslında. Tabiki pembeye dönük ama fotoda daha pembe çıktı. Tam rengini bir türlü yakalayamadım. O yüzden siz bu kadar pembe düşünmeyin bir tık daha kırmızı. Bu renkte favorilerden..

Watsons alışverişi yaptım fakat hala aklıma gelen ürünler var:) Bakalım yarın birşeyler kaldıysa yine uğrayacağım..

GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ DİLERİM:)









8 yorum:

j.d. dedi ki...

Bende 16 ve 19'u beğendim.. Hatta 16'yı sevmediğini okuyunca aa dedim, sende de çok tatlı durmuş halbuki ^^

Meri dedi ki...

16 yı ben de hiç sevmedim malesef. 07 favorim :*

Junkhead dedi ki...

Adaşıııım sana en çok mor ve 19u yakıştırdım ;) Buarada sen postu bitirmişin ama fotolardan yine bir sürü eklenmiş :D Düzeltemedin mi o sorunu hala ?

özge dedi ki...

j.d,yapısı sanki diğerlerinden biraz farklı gibi geldi bana o yüzden swevmedim sanki:(

meri,aynen tatlım..

adaşım,19 çok değişik evet mor çok hoş ya. ay canım devam ediyor demek sorun ben görmediğimden:) nereden kaynaklandığını bilmediğimden devam ediyor muhtemelen:)

Adsız dedi ki...

19 ve 22 harika görünüyor, çok sağol post için, indirim bitmeden haberim oldu. Ayrıca belki beğenmiyorsun ama 16 güzel tenine çok yakışmış.

sparkle-icious / Pınar dedi ki...

16nın yapısı diğerlerine göre daha kötü haklısın :/ ama rengi çok hoş bence, sana da çok yakışmış özge'cim ^^

özge dedi ki...

renkli masallar,umarım faydalı olmuştur tatlım,16 nedense ısınamadığım bir renk oldu:(

pınarcım,demek sende fark ettin. Dudakta diğerleri gibi görünmüyor çizgileniyo falan renkten dolayı olduğunu düşünmüştüm.çok teşekkür ederim:)

sevda s. dedi ki...

04 olan moru kullanamam ama diğerlerini çok beğendim canım. Hepis sana çok yakışmış ama, beğenmediğin de yakışmış :)