29 Eylül 2013

Biten Ürünler..

Evet bir süre yine yazamadım bitenler yazımı, bakalım neler bitmiş,nelerden memnun kalmışım yada kalmamışım..

Isana Saç Spreyi : Zaman zaman alıyorum bu spreylerden.Fiyatları çok uygun. Dereceleri ve işlevleri farklı olduğundan dış renkleri farklı oluyor.Sanırım her rengini kullandım.Hemen hemen aynılar.Sadece dışı gümüş grisi olan oldukça parlak gösteriyor saçı. Saç spreyine çok para vermek istemediğim zaman alıp kullanıyorum memnunum..

Isana Papaya ve Vanilyalı Duş Jeli : Bu jellerinden çeşitlerinden kullandım. Limitli bir çeşidiydi kendisi kokusu muhteşem.Zaten içinde vanilya varsa severim mutlaka.Fakat köpürmesi diğer çeşitleri kadar iyi değildi bence. Sık sık indirime giriyor bu jeller kaçırmayın derim.

Bebak Güllü Yüz Temizleme Sabunu : Her sabah cildimi önce sabunla yıkayıp sonra tonikliyorum. Şehir dışında olmadığım sürece yıkama jellerini sabah kullanmıyorum. Bu sabun gayet işimi gördü. Tüm kiri,tozu,yağı ciltten alıyor daha ne olsun. Sanırım iki çeşidi daha var onlarıda deneyeceğim.

Hobby Papatyalı Islak Mendil : Daha önce birkaç çeşidini daha kullandım bu markanın.Gayet güzel kokuyorlardı ama bu başka misler gibi kokuyor. Bu mendilleri makyaj yaparken ellerimi silmek dökülen kalıntıları silmek için kullanıyorum ve sürekli ne denk gelirse onu alıyorum. Ama özellikle tekrar alacağım papatyalıdan muhteşem..

Benri Kare Pamuk : Fazla söze gerek yok alın,stoklayın,onsuz kalmayın:)

Elseve Nemlendirici Şampuan : Elseve şampuanları yıllardır kullanıyorum. Bazı çeşitlerini çok severken bazısını berbat buluyorum. Nem serisi gerçekten başarılı. Kremi ile birlikte almıştım. Kremi henüz bitmedi gayet iyi ikiside.Tekrar alınacak..

Down Under Argan Oil Saç Maskesi : Bu markayı eskiden beri severim koala hayranı olduğumdan ambalajlarına vurulup yıllarca kullandım. Hatta ilk çıktığında tr de zor bulunuyordu ve pahalıydı ama mutlaka alıyordum. Fakat bu maskeden nefret ettim. Hani içinde argan yağı varken kremini değilde maskesini alayım daha etkili olsun dedim ama kesinlikle ne onarıyor ne yumuşatıyor berbat. Hatta annem bendeydi tesadüfen kullandı.Senin bu masken ne kadar kötü dedi:) Birkaç duyuma göre kremi daha başarılı diye duydum ama bilemiyorum..

Solocare Lens Solisyonu : En sevdiğim marka,gözlerim aşırı hassas olmasına rağmen sorun yaşamıyorum.Mutlaka bundan almaya çalışıyorum ama bulamayınca opti free de alıyorum.

Yves Rocher Cure Solutions Krem : Oldukça yoğun bir krem.Gece kremi aradığım dönem bunu kullanabilir miyim acaba diye düşünerek aldım çünkü yr kremlerle aram iyi değil. Sadece bu serinin serumu dokunmamıştı bana. Ve yine dokunmadı gayet bol nem veriyor ve sabah kalkınca yumuşak bir cildiniz oluyor. Başka markadan almış bulundum gece kremini ama mutlaka bunuda alacağım..

Mıssha Peeling Massage : Denemem için gönderilen missha ürünlerinden kendisi. İlginç bir peeling.Granülleri çok minik cildi yormuyor,tahriş etmiyor. Bir yandan da masaj yağı var içinde. Sürüp masaj yapıyorsunuz yüzünüze. Sonra duruluyorsunuz. Peeling sonrası kupkuru bir cilt isteyenler bu ürünü sevmeyecektir çünkü yağdan dolayı hafif nemli ama dinlenmiş bir cilt ortaya çıkıyor. 

Shiseido Benefıans Cleansing Foam : Yine bir tester ürün. Ben köpük temizleyicileri çok seviyorum.Özellikle krem formunda olanları fakat shiseidonunkileri gerçekten hiç sevmiyorum. Daha önce diğer serisinin köpüğünü de kullandım oda kötüydü. Yapış yapış bir yapıda çok köpürmüyor ve sonucuda sevmedim. Yıkama köpüğünde estee ve Clinique üzerine yok sanırım..

Lady Speed Stick : Yaz döneminde çok başarılı bulduğum bir ürün. İkinci kez bitirdim. Hatta üçüncüye geçtim bile. Elimde birkaç tane yves rocher var fakat onlar bunun kadar etkili olmadığından kışın kullanmayı düşünüyorum. Bu arada ben jel olanı seviyorum birde stick olanı var. 

Dermalogica Special Cleansing Gel : Tüm ürünlerimi dermalogica yapmıştım bir dönem. Maskeler,nemlendirici,peeling vs. Önce yıkama jeline 110 tl verilmez deyip almamıştım. Fakat diğer alışverişlerim sırasında testerını alınca deneyip hayran kalmıştım. Gerçekten çok başarılı bence. Cildi toniğe güzel hazırlıyor. Çok uzun süre gidiyor. Bunu kullanmıyor olsaydım şuan bunun yerine 4 tane bitirmiş olabilirdim yıkama jeli çünkü bol kepçe kullanıyorum ben. Eğer kaliteli bir jelim olsun çok para vereyim sıkılmam yeter ki uzun süre dayansın derseniz mutlaka alın. Ben çok sıkıldığım için uzun bir süre almayacağım:)

Nuxe Ballı Yıkama Jeli : Ballı ürün seven biri olarak oldukça beğendim. Kokusu çok yoğun bir süre kalıyor cildinizde. Fakat içindeki bir madde cildimdeki kızarıklıkları biraz artırdı tam boyunu çok istesem de alamayacağım sanırım yada tekrar deneyeceğim.

Missha Şampuan : Çok az bir tester olduğundan defalarca deneyemedim tabiki. Fakat saçımı daha açık renk gösterdi nasıl oldu bilmiyorum tabiki öyle bir özelliği yok fakat sanırım verdiği parlaklıktan dolayı daha hoş göründü saçlarım.

 Peeling Etkili Maske: Sık sık kullanıyorum bu tarz maskeler.Aslında büyük boy sürekli kullandığım maskelerden sıkılınca değişiklik oluyor ve seviyorum. İçinde partiküller olan bir maske. Çocukluğumda yurt dışından gelen sakızlar gibi kokuyor.Böğürtlen,frambuaz vs. bulunuyor.

HERKESE GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ DİLİYORUM :))











8 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Ne kadar cok sey bitirmissin :)

seregon dedi ki...

Nuxe yıkama jelinin kokusu çok fazla geliyor bana . 400 ml. aldım ve hala bitiremedim. Kış zamanı kullanıyorum sadece. Gelsin yeniler:)

Kelebek Etkisi dedi ki...

umarım güle güle yeni ürünlerini bitirirsin:))

becasueofmakeup dedi ki...

Ne güzel ürünler bitmişş :) Lady speed'in bende stick olanı var ama hiiç işe yaramıyor. Ben ter kokusu ne bilmezdim, sürüyorum ertesi gün çook hafif bir ter kokusu alıyorum 8x4 kulandığumda ise 2 gün tazeleme gereği bile duymadan kokusuz geZebilirdim, hemde 0 kokusuz. ama bu jel gibi olanını bilemeyeceğim, daha iyi koruyor olabilir tabi..

Kitap Eylemi dedi ki...

yine yeniden harikasın canım:)

özge dedi ki...

kumralkız,bir süre yazamayınca birikti:)

seregon,evet aşırı yoğun yatıyorum hala kokusunu duyuyorum bende kızarıklığa yol açmasa memnundum kokusundan:(

kelebek etkisi,teşekkürler canım:)

makyaj sandığı-n, ikisi tamamen farklı tatlım yani jel olan inanılmaz yüksek koruyor ve dibine kadar kullanıyorsun fakat stick olanlar kupkuru zor sürülüyor korumuyor ve un ufak dağılıyor tuhaf ben alıp kullanamayıp çöpe atmıştım onları..

eylemcim,sen seviyorsun bu yazıları:)

Unknown dedi ki...

Sanırım sende de bitenlerde pek renkli kozmetik olmuyor. :)

özge dedi ki...

limonun dünyası,evet çok fazla ürünüm olduğundan sık bitmiyor eski bitenler yazılarında oldukça var tabi:)