9 Eylül 2013

Garnier bb göz roll-on

Garnierin bb kreminden memnun kalmamıştım.Fakat göz ile ilgili ürünlerini seviyorum. Rahatlatıcı olanı özellikle defalarca aldım diyebilirim. Bu ürünüde görünce denemeden duramadım. Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. 



Yapısı çok ince. Ben açık ton olanı aldım birde koyu olanı vardı. Açık ton olan bile benim göz altlarıma aydınlık vermedi. Fakat canlılık verdiğini söyleyebilirim. 

Ben nasıl uyguluyorum bu ürünü. Makyaj yapmaya başlayınca hemen sürüyorum güzelce emiliyor ve renk eşitsizliğini ortadan kaldırıyor ( göz altlarımda morluk yok ) Daha sonra concealerımı fırça ile üzerine sürüyorum gerçekten çok hoş oluyor. 

Tabiki concealer kullanmadan tek başına da kullanabilirsiniz. Örneğin eğer far,kalem,ruj vs.sürmeyeceksem sadece yüzüme hafif bir ürün kullanıp dışarı çıkacaksam bu ürünü tek olarak uygulayıp çıkıyorum. Fakat tam olarak tüm yüzüme ayrıntılı makyaj yapacaksam üzerine mutlaka concealer sürüyorum. Kıvamı çok yumuşak ve nemli yapıda olduğundan göz kalemi kullandığımda akma yapabileceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak ben bu şekilde kullanıyorum ve memnunum. Beklentiniz farklı olup alırsanız memnun kalmayabilirsiniz. 

SEVGİLER

8 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Güle güle kullan canım.Bu üründen önceki göz roll-on'ların iki rengini almıştım bende.Onlar bitmez ki bunu deneyeyim :(

Belleeamie dedi ki...

yorgun gunler icin kurtarici bir urun :)

özge dedi ki...

kelebeğim,dimi baya çok oluyor içleri:)

belle,kesinlikle..

sevda s. dedi ki...

Bende de diğer roll-onlardan var, ambalajlarının değiştiğini biliyordum ama BBroll-onu ilk defa görüyorum. Artık pek kozmetikçilere uğramıyorum da :)

Adsız dedi ki...

piyasaya yeni gelen rollonu sanırım bu. Keşke açık tenliler için aydınlık verecek bir ton da çıkarsalar artık. Bu arada canım bende mimin var eğer yapmak istersen. Sevgiler

özge dedi ki...

sevadım evet sen bu ara iyice soğudun kozmetik olayından ama olmazki:(

renkli masallar,evet canım yeni geldi keşke beyaza yakın aydınlık veren bir renk olsa, mime bakıyorum tatlım en kısa zamanda yapacağım,teşekkürler..

holy dedi ki...

göz altlarım çok mor. geçen gün de iki arada bi derede kaldım alsam mı diye. alsam mı ki morluğa karşın?

özge dedi ki...

holy,morluğu kapatmaz canım ince bir yapısı var boşuna alma derim..