23 Eylül 2013

Golden Rose Luxury Rıch Color Lıpgloss..

Yazacak o kadar çok ürün birikti  vaktim varken elimden geldiği kadar fazla yazmak istiyorum bugün. Golden Rose hafta içinde yeni glosslar çıkardı çoğunuzun bildiği üzere. Bana da denemem için iki rengi gönderildi. Sık sık kullanmaya çalıştım ki sizlere daha doğru bilgi verebileyim. 

03 ve 13 numara

03 - Tatlı bir pembe içerisindeki ışıltılar altın rengi olduğu için dudakta yavruağzına yakın bir pembe olarak duruyor. Yoğun yapıda olduklarından rengini tam olarak gösteriyor bu glosslar yani ruj üzerine değilde tek olarak kullanırsanız daha iyi sonuç almış olursunuz. Hemen belirteyim eğer dudak renginiz koyu ise ve açık tonlarda sorun yaşıyorsanız bu glossta da yaşarsınız. 

13- Bu renge bayıldım. Tek kelime ile müthiş. Tek katta rengini veriyor ağır bir his oluşturmuyor. Bu glossların kendilerine has bir kokuları var beni rahatsız etmiyor fakat siz kokuları seçiyorsanız almadan önce mutlaka koklayın. Çok canlı ıslak duran bir kırmızı arayışındaysanız tam size göre.

Bazı gloss serilerinin açık tonlarını bazılarının koyu tonlarını seviyorum bu seride sanırım tercihim koyu renkler olacak. Yapısı yoğun ruja yakın olsun,parlak parlak dursun derseniz bir bakın derim.

Sevgiler..










4 yorum:

sena zeyrek dedi ki...

iyi günlerde kullan.

özge dedi ki...

senacım teşekkürler:)

Unknown dedi ki...

son rengi cok sevdim tam benlık. :) Bu arada cekılısıme beklıyorum canım senı blogumdakı. Sevgiler.

özge dedi ki...

mervecim,dimi kırmızı müthiş,tamam bakıyorum şimdi birkaç gündür girememiştim bloglara öptüm..