2 Eylül 2013

Günün Makyajı..

Instagramda günün makyajını paylaşınca ayrıntılar burada olsun istedim. Tam öğlen saatlerinde foto çektiğim için biraz puslu çıkmış gerçi ama belki fikir verir diye eklemek istedim.





Kullanılan Ürünler

Umarım fikir veren,beğendiğiniz bir makyaj postu olmuştur

Sevgiler..


 








7 yorum:

Junkhead dedi ki...

Aaa instagramda belli değildi makyaj tam adaşım morları sürmüşüün :P Aklına gelmişimdir herhalde bu makyajı yaparken hehehh,saçların böyle süpeeer daha sık yap bu tarz !

Adsız dedi ki...

Ben çok beğendim.Ayrıca bu saç modelini sana çok yakıştırıyorum :)

Lame ve Dore dedi ki...

Uzun süredir bloğuna bakamamıştım, saçlarını koyulaştırmışsın, yeni fotolarını görünce şok oldum, bir saç bir insanı bu kadar değiştirir mi diye, inanılmaz gençleşmişsin ve gerçekten çok hoş olmuşsun bu saçlarla...Bende açık renk boyattım saçlarımı ve şuan büyük pişmanlık duyuyorum:(

özge dedi ki...

adaşım,evet mor sürdüm shiseidonun bu farını çok seviyorum. İçerisindeki morlar çok farklı. hatırlamazmıyım seni:) saçlarımı omuz hizama uzatmayı düşünüyorum yani olmazsa tekrar kestiricem o yüzden şuan saçma sapan bir şekildeler ve o yüzden dalgalı daha iyi duruyor ama yapması biraz zor:)

özge dedi ki...

shaynam çok sağol tatlım:)

lame ve dore, evet saçlarımı kendi bildiklerine bıraktım:) insan bazen açık istiyor bazen koyu bence madem boyattın keyfini çıkar öyle düşünme.

Adsız dedi ki...

saç şekline çok feminen ve modern. Makyajın süper, yalnız sanki alın bölgendeki aydınlatıcı biraz fazla kaçmış gibi, belki ışıktan dolayı da olabilir yoksa bütünüyle göz alıcı bir makyaj olmuş. Her detayını beğendim.Mor ve tonlarını da severim.

özge dedi ki...

renkli masallar,çok teşekkürler canım bir buçuk yıldır kısa kestiriyorum bu sefer uzatayım omuzlarıma dedim ama bakalım uzayınca belki beğenmeyip yine kestiririm:) alnımdaki evet çok parladı tatlım benim alnım çok geniş sanırım ondan azıcık değdirsem bile çok parlıyor:)