6 Eylül 2013

Ne Okudum..

Aslında en son bu kitabı okumadım.Uzun zaman önce okuyup bloga yazısını yazmayı unuttuğum bir kitap.Ne kadarda hayran bir şekilde okudum oysaki.Nasıl unuttum yazmayı. 

Öncelikle bu kitaptan önce Gizli Anların Yolcusunu okumam gerekiyormuş. Fakat ben Ayşe Kulin çok sevmediğimden araştırmasını yapmamıştım. Kitabın ismi ilgimi çekince almıştım. Aslında okuyup bitirince bir kitabın devamı mıydı diye bir hissiyatım olmadı. Gayet başlı başına bir konuydu. Tadı damağımda kaldı. O kadar güzel ki kesinlikle alın okuyun okumayanlar varsa. 

Önce bir gay in hayatı diye düşündüm ilk sayfalardaki erkek sevgilisini anlatınca. Fakat sonrasında onunla birlikte çocukluk anılarına,üzüntülerine,imkansızlıklarına gittim. Özellikle kız kardeşine olan sevgisi ve sonrasında yanlış anlamadan ötürü ondan nefret etmesi, doğruyu ise kız öldükten sonra öğrenmesi beni inanılmaz üzdü resmen ağladım:(  En kısa zamanda Gizli Anların Yolcusu ve Dönüş alınacak.

Sevgiler..

2 yorum:

holy dedi ki...

özgecim, tarihe iz bırakan kadınları da okumanı tavsiye ederim. roman değil bittabi ama adını sık duyduğumuz, belki hiç duymadığımız şahane kadınların biyografini okurken de çok zevk alacağına inanıyorum.

sevgiler
rose crowley

özge dedi ki...

holy,çok zevk alırım eminim çok teşekkürler tavsiyen için..