29 Eylül 2011

Değişik bir far....

Bugün Rossmannda gezerken bu ilginç farı gördüm, çok hoşuma gitti. Bırthday Party koleksiyonuymuş:) 2 renk farı vardı.Biri pembe biri yeşil renkte. Yeşil hoşuma gitti,aldım swatchladım. Çok yumuşak yapıda bir far. Düz yerlerinden sürünce yeşil, rengarenk yerlerden sürünce mavi-yeşil arası bir renk oluyor.


Soldaki tam yeşil renk daha çok hoşuma gitti....

9 yorum:

Junkhead dedi ki...

2 renk de çok hoşmuş bence canım,yumuşak da duruyor tonları hem ;) Ben de geçen girdim Rossmann'a ama görmedim bunlardan yav hangi reyonundaydı ? Güle güle kullaan ! :)

özge dedi ki...

adaşım,bende birden gördüm,daha doğrusu rivalin ürünlerinde böyle standta birden birkaç ürün beliriveriyor:) bende anlamıyorum birde eyelıner gördüm aynı seri mor-siyah-yeşil renklerde,yeşilini belki alırım,morda senlik:)

Kepslok dedi ki...

O kadar gezdim hiç görmedim bir de rivalin rujları hakkında ne düşünüyorsun hiç denedin mi?

Cfusun dedi ki...

çok güzelmiş parlak turkuaz-yeşil far keşke bizim burda bir rossman olsaydı.

sihirlimavi dedi ki...

Hakikaten çoook güzelmiş, iyi günlerde kullan canım :)

senem dedi ki...

ben geçen görmüştüm 2 gün önce merak etmiştim nasıl duruyor diye çok hoş durmuş almak lazım yanında bir de jel eyeliner ile lipstick çıkarmıstı onlarada baktın mı

özge dedi ki...

kepslok,işe gider gitmez baktığını bilmiyordum canım,çok sevindim. Rivalin rujları bana yağlı gibi geliyor,o fiyata iyi tabi,ama biraz daha fazla verip flormarı tercih ederim:)

cfusun,evet heryerde olmadığından kötü dimi:(

sihirlimavi,sağol tatlım...

ssdesign,hiç birinin testerı yoktu ben gözümü karartıp aldım bu farı. yeşil eyelıner güzel görünüyordu ama emin olamadım,lipstickler kocamandı, krem allık gibi.)

sevda s. dedi ki...

Özge'cim ne güzel bir farmış, güle güle kullan. Burda Rossmann vardı da biz mi bişi almadık sanki :)

özge dedi ki...

sevdacım birgün sana rossmann paketi göndericem:)