23 Eylül 2011

Gıvenchy Photo Perfexıon Fondoten.....

Gıvenchy marka olarak çok sevdiğim,sürekli ürünlerini alıp kullandığım bir marka değil. Bu markadan bir şeyler alabilmem için uzmanının yada kullanan birilerinin çok çok övmesi gerekiyor:) İşte böyle bir ürün. Daha önce çok övüldüğünü hatırlıyorum. Uzmanı da çok övünce almıştım. Bir süredir kullanıyorum .Çok memnunum. Kapatıcılığı oldukça iyi fakat aşırı yoğun değil. Kapatırken de zaten doğal bir görüntü vererek kapatıyor. Nars ın fondotenlerine çok benzettim bu fondoteni.Her zaman olduğu gibi en açık rengini kullanıyorum.






Bileğimin damarlarında daha net anlaşılacağını düşündüm.


Pürüzsüz bir şekilde kapatıyor, saten gibi bir görüntü veriyor, sadece görüntüde değil, uyguladıktan sonra yüzünüzü elleyince pürüzsüzlüğü farkediyorsunuz.


Karma ve normal ciltlere tavsiye edebileceğim bir fondoten. Yağlı bir cilde de uyar gibi geliyor aslında. Gün içinde aşırı yağlı bir görüntüye sebep olacağını düşünmüyorum. Spf 20 olmasıda çok avantajlı. Sadece ml  olarak diğer fondotenlerden biraz küçük :)



7 yorum:

busesinem dedi ki...

özgecim,resimdede hem kapatıcı hem doğal görünüyor,bu fondöten hakkında çok bilgim yoktu,spf 20 olması çok güzelmiş,benim cildim kuru,bana uymaz heralde.

sevda s. dedi ki...

Güzel görünüyor, yağlanmada yapmıyorsa süper :)

özge dedi ki...

busesinem,eğer iyi nemlendirebilirsen sanada uyar bu fondoten,iyi nemlendiremezsen kuru kuru durur.

sevdacım,yağlanma yapmıyor, karma ciltte oluyor, çok yağlıda ne olur bilmiyorum:)

neyim.var.neyim.yok.satıyorum dedi ki...

Bende trendyoldan givenchy allık aldım. Umarım resımde gorulen renktedır guzel gunlerde kullan canım fondotenını. Givenchy banada çok uzak bır marka nedense:D İlk givenchy uunum olcak

özge dedi ki...

neyim var; aynı çıkar büyük ihtimalle canım,gıvenchy yerine dior,ysl,chanel daha cazip geliyor insana:)

sparkle-icious / Pınar dedi ki...

bir sonraki fondotenim bu olabilir :) iyi günlerde kullan özgecim :*

özge dedi ki...

pınarcım,teşekkürler canım,senin çok beğeneceğin bir fondoten bence:)