1 Eylül 2011

Maskeler...

Aslında cilt için kullandığım o kadar çok ürün var ki. Peeling ve maskeler ise sürekli değişiyor bende. Sürekli kullandıklarımda var günlük paketlerde aldıklarımda var. Fakat her nedense hep belirtiyorum bir türlü yazıya gitmiyor elim:) Artık daha çok yer vericem diyorum ama hep kalıyor:) Bu sefer kalmayacak ( umarım )

Rossmandan aldığım maskeler. Biri elmalı diğeri limon ve çilekli.

Elmalı olan cilde aydınlık vermeyi vaat ediyor. Aydınlık vermekten çok pürüzsüzleştirme ve nemlendirme özelliği var bence. Bu serinin birçok maskesini kullandım. En çok elmalıyı beğendim. Bu sonradan çıktı zaten. İlk serilerde yoktu. Paket 2 parça aslında 2 günlük yani. Fakat bir günlük kısmından o kadar çok çıkıyor ki 2 gün kullanabiliyorsunuz. Hatta eliniz aza giden biriyseniz 5 günde yeter:) Şaka bir yana ben bol bol süren biri olarak tek kullanımda bitiremiyorum. Hava almadan muhafaza edip 3 gün sonra tekrar kullanıyorum.

Limon ve çilekli olansa yine 2 bölüm fakat bu sefer hepsini kullanmak durumundasınız. Çünkü yüzünüzü maskeye hazır hale getirmek için önce 1. kısmıyla ( pakette yazıyor ) yüzünüzü yıkıyorsunuz. Bu kısım limon ve çilek özleri içeren bir jel. Sonra 2. kısmını sürüp 10 dakika bekletiyorsunuz. Limondan dolayı hafif yanar gibi oluyor. Sonra duruluyorsunuz ve sonuç gerçekten temizlenmiş arınmış bir cilt oluyor.

Sonuç olarak ikiside başarılı ve 1,20 gibi bir fiyata sahipler. Denemenizde fayda var derim:)

6 yorum:

Unknown dedi ki...

bende papatyalı olandan kullandım çok da memnun kaldım :)

civciv dedi ki...

canimmmm geldinmi ???


hmmm elmalisini merak ettim simdi, yesil elma kokusunu cok seviyorum cünkii <3


öptüm bebegim, görüsürüZz <3

onorr dedi ki...

ÖZgecim Rival'in bir de narlı peeling ve maskesi var, senin tanıttığın 2li maske gibi o da. Çok güzel, tavsiye ederim :)

özge dedi ki...

bonbon,papatyalıyı bende denedim güzel gerçekten:)

civciv,dönedim evet:) yeşil elme kokuyor buda tam bende çok severim yeşil elmayı ve yeşil elmalı herşeyi,öptüm canım bende:)


onurcum,narlıyı ben görmedim niden acaba,nasıl kaçırdım:) hemen bakıcam sağol canım:)

sevda s. dedi ki...

Burda Rossmann yok ama :(

özge dedi ki...

sevdacım,biliyorum şekerim yaaa oralara açtıralım bir rossmann,eylem falan yapalım:)