22 Eylül 2011

Nuxe Ailesi :)

İşte son 3-4 aydır kullandığım Nuxe ürünleri. Daha öncede farklı bir nemlendiricisini kullanmıştım. Onun kokusu limon kolonyası gibiydi yapısını da sevmemiştim. Bu ürünleri nuxe uzmanı ile birlikte seçtik ve hepsini beğendim. 

Soldan sağa: Cevizli peelingi - Işıltı veren gündüz kremi - Kil maskesi - Meyve asitleri içeren gece kremi

Cevizli Peeling : Görüldüğü gibi kolay kolay bitmeyen çok başarılı bir peeling. Yapısı çok yoğun ve ambalajı tıka basa dolu :) Çok avantajlı bir ürün. Başka peelinglerde kullandığım için daha uzun süre gider bana. Bitirince de koşa koşa gidip alacağım bir ürün. 

Işıltı veren gündüz kremi : Pompalı şişede çok pratik bir krem. 2 ay çok severek kullandım. Fakat son 1 aydır sürdükten sonra cildim kabul etmiyor sanki bu kremi, yada yapısı değişti bilmiyorum. Bitmek üzere almayı düşünmüyorum,tekrar.

Kil Maskesi : Süper bir ürün. Peelingi ve bu maskeyi tekrar tekrar alabilirim. Cildi kurutmayan bir kil maskesi. Derinlemesine temizliyor ve ciltte kurumuyor. Sürüp beklerken yüzünüz gerilmiyor. Önce peelingi yapıyorum,ardından bu maskeyi sürüp 1o-15 dakika beklleyip yıkıyorum. İpek gibi oluyor cildim.Şimdiye kadar kullandığım en güzel kil maskesi.

Gece Kremi: Cildi hafif soyan bir gece kremi istemiştim. Uzmanı meyve asitleri içeren bu kremi verdi. Ben herhangi bir değişiklik göremedim. Fakat kötü yönde de bir etkisi olmadı. Gece kremlerini çok iyi seçmek gerekiyor.Kimisi sabah uyandığınızda yağlı bir hisse yada sivilceye yol açabiliyor. Bu kremde öyle bir durum olmadı. Ama amacımada ulaştırmadı :(

Gündüz kremim bitti, gece kremim de bitmek üzere. Bunların yerine La Roche Posay aldım. Peeling ve maskeyi kullanmaya devam ediyorum. Kesinlikle sizlerede tavsiye ediyorum:)

12 yorum:

sevda s. dedi ki...

Ben de içinde gül özleri bulunna bir maskesini kullanmıştım, hiç memnun kalmamıştım, o yuzden biraz önyargım var NUXE ürünlerine. Ama sanırım kuru ya da normal cilt için daha uygun yağlı cilde uygun pek ürünü yok.

pembe fiyonk dedi ki...

peeling ve kil maskesine bende tam puan veriyorum.bence en iyi ürünleri.

onorr dedi ki...

Peelingi gözümden kaçmışş :) Fiyatını hatırlıyor musun canım?

Unknown dedi ki...

Nuxe ürünleri bugünlerde birçok yerde karşıma çıkıyor, hem de çok olumlu şeyler duyuyorum insanlardan. Sanırım evren bana mesaj yolluyor nemlendiricim de bitmişken denemk adına almayı düşünüyorum :)


Armani Glamour Tote Bag giveaway’imize katılmak isterseniz tık tık:
BeTwin Us
;)

özge dedi ki...

sevdacım, karma ve normal ciltlere uygun genele ürünleri,la roche kadar hafif değil.fakat bende bir kremini hiç beğenmemiştim, bir markada kötü bir ürüne denk gelince insan soğuyor haklısın....

pembe fiyonk,aynen canım :)

onurcum nasıl gözden kaçırırsın bu güzelim peelingi 68 tl gibi bir fiyata almıştım......

betwın us, evrenin mesajını değerlendirip bir dene istersen :) bu arada çekiş için hediyen süpper :)

onorr dedi ki...

Gramajına göre çok iyiymiş canım fiyatı, eczaneye gittiğimde bakıyım :)

Adsız dedi ki...

bak kil maskesini cok merak ettim simdi, simdiye kadari kil bana hep iyi gelmistir, diger ürünlerde cok cazip gözüküyor : )

özge dedi ki...

onurcum kesinlikle çok uygun bencede giyatı:)

viva,kil maskeleri iyi geliyorsa bu çok çok iyi gelir bence canım,peelingide tavsiye ederim.)

ElaSel dedi ki...

aa sen bunları ne zaman aldın, güle güle kullan=)) kil maskesini ben de düşünüyorum.

özge dedi ki...

elaselcim çok oldu:) hatta gündüz kremim bitti,gecede bitmek üzere. zaten la roche kullanıyorum artık ama peeling ve maske bitince yeniden alınacaklar listesinde çok başarılı:)

ElaSel dedi ki...

La roche'nin hangisini kullanıyorsun=) yazıyı göremedim

özge dedi ki...

elaselcim,effacler serisini aldım ben.cildim arınsın diye.biliyorsun cildim karma benim ama duo ve k çok iyi arındırıyor cildi.aydınlık veriyor.yalnız gündüzler için duo yeterli gelmedi hydra serisnden gündüz kremi alıcam.yazısı la roche etiketinde canım...