13 Kasım 2011

Avon Mega Impact ...

Geçenlerde yaptığım Avon alışverişimde bu gel eyelınerı almıştım. Son 7 aydır falan Avondan birşey almıyordum. Bu kalem eyelıner çok övülüyordu. Yeniden çıkınca hemen alıyım dedim. Zaten bana Mega Impact gelmiş,sipariş verdiğim ürün bu değilmiş:) Sevgili Dofanın bu yazımda  yaptığı yorum sayesinde öğrendim. 2 üründe tam olarak aynımı bilmiyorum ama ben hiç beğenmedim. Sabah sürdüğümde hoşuma gitti sürümü kolay ve yumuşak. Fakat gün içinde dağıldı bende durmadı düzgün:( Zaten Avondan çok soğumuştum bu üründe bahanesi oldu.

Sabah uykusuz tuhaf gözlerimde böyle durmuştu,akşam eve geldiğimde berbat durumdaydı göz makyajım. Foto çekmek aklıma gelmedi :( Aradaki farkı göstermek açısından çok iyi olurdu oysaki.

Malesef bir daha kullanamayacağım bir ürün oldu. Deepdukkanda yarı fiyatına satmayı düşünüyorum,tiryakisi oradan bakabilir:)

Bir Avon maceram daha böylece sonlanmış oldu.

16 yorum:

itsbea dedi ki...

cnm supershock alsaydın keske:(((marjoda bu kalemden nefret ediyordu=)supershocku çk begeniyodu.bende öyle almaya karr vermistim supershoku:)

özge dedi ki...

itsbeacım,katologtan supershock siparişi vermiştim aslında yerine bu gelmiş,getiren arkadaşta bişey demedi bende fark etmedim,taki dofa diyene kadar ondada aynısı olmuş :(

BÜTÜ dedi ki...

aslında bu ilk hali olduğu için mi bilmiyorum ama çok güzel durmuş .... sanırım son hali kötüydü... olsun bir avon macerası daha bitmiş oldu :)

Unknown dedi ki...

özgem ben de supershock sipariş vermiştim bana da bu gelmiş.herkese öyle gönderiyorlar herhalde.bana çok yumuşak geldi,ucunu ınceltmek için açtım ama yıne de ıncecık cekilmıyor,ben de her seferinde artık birşey almayacağım dıyorum,yenı bırşey görüp şans veriyorum ama ııh ..

betty dedi ki...

canım bana da aynısı oldu bende katalogdan supershock ıstedım fakat bunu yolllamışlar.şaşırdılar heralde bu katalog da.bende yollamadım geri bunu da deniyim diye.

içimdeki kedi dedi ki...

Merhaba,ben de supershock göz kalemi istemiştim ama bu kalemden geldi ve fark ettiğm zaman iade ettim. Attığım e-mail sonucunda açıklamaları ise avonun elinde ürün kalmadığında aynı ürünün ikamesini yolladığı, bunu yıllardır yaptığı ve isterse müşterinin ürünü geri verme hakkı olduğu yönündeydi. Merak ediyorum yoğun istek üzerine supershock jel kalemi tekrar stoklara soktuklarını ilan edip de sonrasında bu şekilde neden insanı yanıltırlar? Neyse bir dahaki siparişimde istediğim kalem yine gelmezse yine iade yolları görünecek demektir. Bu arada kendi bloguma da beklerim, sevgiler, Işıl.

http://icimdekikedi.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

bende sağlam durdu bu kalem ama dağıldı birazcık. ama yılbaşı katalogunda supershock gel eyeliner 13tl imiş gene söyleyeceğim arkadaşıma. bakalım bu sefer alabilirim umarım.

özge dedi ki...

bütücüm,evet ilk hali olduğu için öyle :) keşke unutmasaydımda görseydin son halini:)

kavalam,sen sanırım yeni eyelınerdan da almıştın onuda kimse sevmemiş:( avon davam kapanmıştır tabi büyük konuşmıyım :)

bettycim demek herkese aynısını yaptılar:( bende geri yollama işlerini sevmem hiç çünkü kafayı yiyor sonra insan takip etmekten:(

içimdekikedi,malesef hiç sevmiyorum iade işleri evet avon beğenmedim deyince geri alıyorda arkadaşa ödeme falan yaptım şimdi geri iste vsss. kafa yormak istemedim:(

Admin dedi ki...

Açıkçası aklı olan avondan ürün satın almaz hele hele cilt ve saç bakım ürünü.6 AY ÖNCE ALDIĞIM ŞAMPUAN saçlarımı öyle mahvetti ki toparlayana kadar denemediğim bitkisel kür ve ilaç kalmadı

Özellikle indirimdeki ürünlerden şiddetle uzak durun

www.webcapkini.com

ben göz kalemi olarak emily'i seviyorum ama gün içinde oda biraz dağılıyor.Sizin bir tavsiyeniz var mı ?

sevda s. dedi ki...

Özge'cim, bana da aynını yaptı Avon, be nde kalemi kullanmadım mail attım kesinlikle kullanmayacağım iade edeceğim.

senem dedi ki...

ilk sürüştü harika durmuş tabii sonunu bilmiyoruz ama :)

bu arada bende mimin var =) yaptın mı bilmiyorum ama

Adsız dedi ki...

Ben seviyorum Avon'un spesifik ürünlerini, ama kalem deneyeceksen Anew serisini dene Özgecim, yumuşacık ve hiç akmayan çok güzel kalemler onlar. Sen Estee Advanced Night Repair'i kullanıyordun değil mi şekerim? Nasıl söyle bakalım? Rimmel'in fondötenini nasıl buldun bir de? Ben o serinin kapatıcısını kullanmış ve hiç memnun kalmamıştım. Çok ince, su gibiydi.

özge dedi ki...

yazar,bende asla avon cilt ürünlerini kullanmaıyorum çünkü 2 arkadaşımın cildini mahvetti,lekeler falan oluşturdu,makyaj ürünlerinide bir dönem hevesle denedim artık hiçbişeyini sevmiyorum:(
kalem konusunda emily bende çok akıyor. bourjois ve estee kalmeleri tavsiye ederim:)

sevdacım,avonun iade sürecini bildiğim için hiç girmedim o işe:(

ssdesign,evet canım sonunu bilmiyorsunuz:) mimi yapmıştım sanırım:)

kozmo,ben göz kalrmi alayım diye almadım aslında sırf birçok blogda övüldüğü için aldım:( estee ıdealist kullanıyorum ben gözenek bakımı için,gece serumunu kullanmıyorum canım,ama lancome gençlik serumunu kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim:) rımmel fondoten fiyatına göre çok iyi beğendim ben,ama üstüne mutlaka hafif pudra geçmek gerekiyor.

Adsız dedi ki...

benimde en sinir oldugum sey eger kalem akarsa gün boyu...cok cirkin oluyor, iyi bir göz kalemi sart gercekten : )

Merve dedi ki...

İlk hali çok güzel gözüküyor. Son halini merak ettim doğrusu. Bu arada senin yüzün ne şirin ne güzel öle yaa :) Maşallah maşallah nazar değmesiiin ♥ ♥

gizemel dedi ki...

cnm supershock eyeliner alsaydın değiştirip keşke,supershock mükemmel çünkü.gözümün içine çekiyorum,gün sonunda hala gözümün içinde kalem duruyor oluyor.