13 Kasım 2011

bitirdiklerim....

Pazar geleneğini yine bozmuyorum:) Hafta içi bir önceki hafta bitirdiklerimin kaplarını bekletmemek için hemen bir post hazırlamıştım. Şimdi ise bu hafta neler bitirdiğime bakalım :)

Revigen Şampuan : Beğenmediğimi bir önceki postumda ayrıntılı anlatmıştım:)

Dior Yüz ve Göz Makyaj Temizleme Sütü : Dior manyağı olsam da şimdiye kadar kullandığım hiçbir cilt bakım ürününden memnun kalmadım. Kesinlikle cilt markası değil bence. Hepsi bana ya dokundu,ya nem vermedi çok sorun yaşadım. Son bir kez daha şans verdim ama bu üründe iyi değil :( Açıkçası yüzüme sürmedim bile korkumdan sadece göz makyaj temizleyicisi olarak kullandım. Gözlerimi yakmadı sorun çıkarmadı ama farı çıkarsa da maskarayı sökmekte çok başarısız..

Glıss Durulanmayan Saç Bakım Kremi : Çooook beğendim. Yeniden almak istiyorum ama siyah seriyi merak ettiğim için onu denemek istiyorum bu seri biraz bekleyecek sanırım:) Saçı inanılmaz güzel kokutuyor,yumuşacık yapıyor,nem veriyor daha ne olsun...

Parodontax Diş Macunu : Babam almıştı bana çok iyiymiş dedi:) Hakikaten çok iyi bir macun. Fakat uyarmak istiyorum diğer diş macunları gibi bir tadı yok :) Sanki tuzlu gibi bir tadı var ve rengi tuhaf bir pembe :( İlk kullandığımda sabah midem bulandı resmen. Tuzlu gibi tadı,nane aroma falan beklerken sabah sabah tuz tadı mahvetti beni,ben bunu kullanamam dedim ama hemen alıştım ve çok memnun kaldım...

Nıvea Soft El Kremi : Lila kutudan çıkan deneme boyuydu, yıllardır ara ara yani özleyince aldığım bir ürün. Eğer nıvea kokusunu çok seviyorum ama o yağlı hissi yoğunluğu sevmiyorum diyorsanız, soft olan çok daha hafifletilmiş şekli tavsiye ederim:)

HERKESE KEYİFLİ PAZARLAR...

10 yorum:

betty boop dedi ki...

gliss'in siyah serisini bende çok çok merak ediyorum, elimdeki stoklar bitince mutlaka deneyeceğim :)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

gliss siyahı begenceksıngıbıme geliyor.
bakım yagını almadım maske deneme vermıslerdi.

sevda s. dedi ki...

Ne güzel ya, yine bitirmişsin. Ben bu hafta pek bir şey bitiremedim, sinir oluyorum :)

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

gözün aydın canım :) bitirdin ve yenilerine yer açıldı oh :))) ben de bitirmeyi çoook seviyorum :) paramı son kuruşuna kadar değerlendirmiş hissediyorum o zaman kendimi ;)

Unknown dedi ki...

Özgecm bu revingeni merak ediyordum ama bloğunda okuduktan sonra çok da kayda değer bir şey olmadığına karar verdim :)Bir de şu var ki paradontax benim vazgeçemediğim ürünlerden biri.Hassasiyeti aldığı gibi kokusunu da seviyorum.Sadece bana tadı tuzlu gibi geliyor :))Belkide içinde karbonat gibi bir şey vardır ondandır falan ama yine de etkili .

Adsız dedi ki...

Bak simdi bende merak ettim Gliss Sac kremini sayende : )

Mervenin Dünyası dedi ki...

gliss sac kremini bende alip denemeliyim :)

j.d. dedi ki...

Hayranım sana, her hafta bitiriyosun ya..İdolümsün :D

özge dedi ki...

bettycim,bende saç ürünlerimin azalmasını bekliyorum :)

kovakadını,bende beğeneceğimi düşünüyorum glıss sevdiğim için galiba:)

sevdacım,evet ya yine bitirdim,insan bitirmeye alışınca gıcık oluyor dimi:)

hülyacım,eskiden bitirmeden atardım yada birine verirdim ozaman boşa para gibi geliyro zatende öyle oluyordu,şimdi bitiriyorum mümkün olduğunca:)

süslüvepembe,iyi yaparsın bence,tabi benim düşüncem bu beğenende vardır elbet:)

vivacım,tavsiye edilir:)

mervecim,ben çok seviyorum glıss ürünlerini:)

j.d, darısı başına hayatım:)

Unknown dedi ki...

Gliss benim de vazgeçilmezim canım, her banyo sonrasında john frieda thermak yağı ile karıştırıp sürüyorum yumuşacık oluyor saçlarım ;)


BeTwin Us