12 Kasım 2011

Modası geçmekte olan çatlatmalar:)

Geçenlerde Sevdacığım çatlatmaların modası yavaş yavaş geçiyor ama hala  seviyorum demişti, bende ona katılmıştım:) O kadar çok sevmişim ki çatlatma ojeleri,hala severek kullanıyorum. Flormar siyah oje üzerine yine flormar simli gümüş çatlatma oje kullandım.

Düz siyah başka ojem yok, birkaç gün önce Rımmelin siyahını aldım fakat o hafif griye bakan bir siyah. Bu siyah ojeden memnunum,bazı siyahlar çok kalın olup çok zor kuruyor bu o şekilde değil.

Bu gümüş çatlatmanın altını da çok güzel, severek kullandım ikisini de :)

Sizde bizim gibi hala çatlatmaları seviyor musunuz ?

12 yorum:

kitten dedi ki...

bende sadece alix avieninki var ama inanılmaz çabuk soyulduğundan 2 kere sürdüm bugüne kadar:) gümüş rengi siyahla süper durmuş

Junkhead dedi ki...

Off adaşım bu kombin çok güzel,hatta bu gümüş çatlatmayı aldığımdan beri aklımdaydı ama bir türlü yapmak nasip olmadı :D Üşeniyor olabilir miyim :)))

Unknown dedi ki...

yaa öyle demeyin ben hala çok seviyorum :))

justuntitled dedi ki...

Etrafımdaki tek bir insan bile beğenmiyo çatlatma ojeleri. Ben çok sevmiştim halbuki! Hala da seviyorum. Ben de sizdenim Özge:)

alice dedi ki...

ben de pembe üstüne beyaz çatlatmayı çok sevmeye başladım bu ara =)

Polishist dedi ki...

Ben başta hiç sevmemiştim. Çok moda olan herkesde gördüğüm şeylere uzak dururum. Baktım modası geçiyor aldım geçenlerde:) Golden rose minik şişede çatlayan oje çıkarmış, bilmem siz gördünüz mü. Ben ilk kez gördüm. Simli mavi aldım ve bayıldımmm. Sevenler varmış geç kalmamışımm:)

Unknown dedi ki...

modası geçtiğni düşnmüyorum ben daha hem parmagnda cok güzel durms bi denemek lazm bunuu:))

sevda s. dedi ki...

Özge'cim modası geçsin geçmesin hala alıyorum hala sürüyorum hala seviyorum :) Bizim modamız önemli değil mi şekerim :) Siyah gümüş uyumuna bayıldım. Ben de sürdüm bugün, oh çatır çatır çatladım valla :)

özge dedi ki...

kitten,üzerine top coat sürüyorsun dimi? çünkü bende ilk alixçıkardığı için onları kullanmıştım,soyulma olmamıştı. Beğenmene sevindim canım:)

adaşımm,bence üşendiğinden değilde sıra gelmiyor:) bende aynen, alıyorum aaa bende vardı bundan diyorum bir blogta görünce:) sanırım sorun bu:)

kavalam bizde çoook seviyoruz:)

justun,sende bizdensin yuppi:) evet ya benimde arkadaşlarım sevmiyor:(

alice,yazın çok yaptım beyaz üstüne pembe yada tam tersini çok güzel oluyor...

tuncaygüzem,bende o minikleri yeni gördüm,ama ben simli goldenı büyük boy almıştım mor içinde sarı yansımalar vardı beğenmedim,yansımalar yok oluyor sürünce:(

mervecim,son zamanlarda kimsede görmüyordum aslında iyi oldu bu post böylece modasının geçmediğini modadan önemlisi hala sevenlerinin olduğunu bilmek çok hoşuma gitti:) bana yakıştırdığınada sevindim canım...

sevdacım, tabiki canım bizim modamız yerinde olsun :)) ohh iyi çatlatmışsın yine:))

senem dedi ki...

bende katılıyorum moda insanın kendisinin beğendidir!

uyuma bayıldımm

BÜTÜ dedi ki...

çokk güzel olmus canım bayıldım ...

özge dedi ki...

ssdesign,teşekkürler canım beğenmene sevindim,tabiki biz beğenelim yeter şeker:)

bütücüm,teşekkürler tatlım:)