17 Kasım 2011

Sade - Basit Bir Makyaj...

Bugünün makyajı oldukça sade, özellikle göz makyajında çok az ürünle çok doğal bir göz makyajı yaptım. Zaten bu tonları  çok çok seviyorum. Bugünde içimden böyle bir makyaj  geldi:)) Bu arada makyaj postlarına bir yenilik getirmeye karar verdim. En alta Notlar kısmını ekliyorum ve her makyajda kullandığım ürünler arasında değinmek istediğim konular varsa onları aktarıcam. Her ürünün özelliğini her postta yazmak imkansız olduğu için, aktarmak istediğim kısımları not olarak yazıcam,bakalım hoşunuza gidecek mi?






Kullanılan Ürünler

 Yves Rocher Fondoten - Guerlaın Baz - Flormar Loose Pudra - Inglot yeşil concealer - Dior Concealer


Artdeco far bazı - Flormar M06 far - Max Factor Kaş Kalemi Nude - Cecile Kalem 06 - Maybellıne Maskaralar



Flormar Bronzer - Lancome Gloss

Notlar : Yves Rocher ın en sevdiğim fondoteni bu oldu, gerçekten hem kapatıyor hem canlı gösteriyor cildi. Lancome Gloss oldukça yoğun çok akışkan değil ve bu özelliği çok güzel. Flormar bronzera bayılıyorum:) Face&Body ama ben çok beyaz olduğum için sadece yüzüme uygulayabiliyorum. Diorun bu concealerı çok iyi değil verilen paraya pek değmiyor,ama çokta kötü değil.

10 yorum:

elize dedi ki...

selam canım ben bronzer almak istiyorum tabi uygun fiyatlı sen flormardan memnunsun daha detaylı anlatırasm bronzeri sevinirim

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

tatlım makyajını genel olarak beğendim ama gözüme batan bişey var bu makyajda. sen nasıl seviyorsun bilmiyorum ama göz altındaki aydınlık çok fazla geldi bana. böyle olunca ben makyajım diye bağırıyor diye düşünüyorum. umarım canını sıkmaz yorumum. söylemeden edemedim işte.

oz dedi ki...

flormar loose pudrayı merak ettim ben bide su top allık gibi duran şey nedir ya :D

özge dedi ki...

elize,kocaman bir bronzer bu,3 tonu var bendeki 2 numara daha koyusuda var. hem vücut hem yüz için. İçinde minik ışıltılar var ama sürünce mat duruyoy:)

hülyacım,teşekkürler tatlım, önceden sürekli belirtiyordumda sen eski olanları bilmiyorsundur. Ben hafif yapsam bile mutlaka göz altlarımı aydınlık yapıyorum:) bide makyaj makyaj görünmesi çok hoşuma gidiyor , tabi sende haklısın çoğunluk doğal göz altları seviyor:)

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

hımm tamam tatlım şimdi mesele açıklığa kavuştu :)

özge dedi ki...

schtroumpfette,canım top allık gibi duran guerlain makyaj bazı:) flormar losse pudrada beklediğimden çok daha iyi,matlaştırma sağlıyor.

LensMakyaj Blog dedi ki...

Çok doğal bir makyaj olmuş, eline sağlık. :)

Adsız dedi ki...

yves rocher nin bu fondotenine ben de bayıldım, kokusu da çok enteresan ve güzel değil mi? en açık ton olan 100 bendeki, sendekinin nosu kaç şekerim? seninle aynı tonları kullanıyoruz ben kadar beyazsın sen de sanırım.

sevda s. dedi ki...

Guerlain baz ne değişik öyle, oyuncak gibi :) Sanırım ben canlı renklerle yaptığın makyajlarını daha çok beğeniyorum amaaa... İnsan hergün aynı şeyi yapmak istemez, bunu kendimden de biliyorum. Flormar bronzer da sür sür bitmez ki :)

özge dedi ki...

cnsucum,çok teşekkürler:)

kozmo,bende aynı rengini kullanıyorum, çok beyazım :) yr nin diğer fondotenlerinide kullandım ama hiç biri bu kadar güzel değil..

sevdacım,bonibon gibi dimi:))evet ya ben bu tonları çok seviyorum ama herkes renkli makyajı yakıştırıyor bana:) bronzer bitmezzzz:))