8 Eylül 2013

Bitenler..

Bu aralar çok az ürün bitirdim.Hatta renkli kozmetik adına hiçbir ürünüm bitmedi:( 

İnci Tozu Kremi : Sonunda bitti. Cildime dokunmadı ama çok sevmedim bu yüzdende atmaya kıyamayıp son zerresine kadar bitirdim içim rahat. Daha önce yazısını yazmıştım. tık tık..

Oxygen Bubble Mask : Daha önce birçok blogger arkadaşım övdü bu maskeyi. İnanılmaz güzel önce tıraş köpüğü gibi oluyor sonra inanılmaz güzel arındırıyor cildi. İndirimde baya stokladım. Yani 7-8 tane bulabildim. O kadar başarılı ki defalarca alıp kullanacağım bir maske.

Nıvea Duş Jeli : Nıveanın tüm duş jellerine bayılıyorum. Eğer sıkılmayan biri olsam sürekli nıvea alırdım.Köpürmesi,kokusu hepsinin ayrı bir güzel. Fakat sıkıldığım için arada sırada alıyorum bu jelleri.

Bioderma Nem Maskesi : Biodermanın bildiğim kadarıyla iki ayrı seride nem maskesi var. Benim kullandığım Hydrabio serisinden. Ayrıntılı yazısı için tık tık..

Watsons İnci Özlü Duş Jeli : Bu tarzda Isana nın jellerini aldığım için Watsonstan almıyordum. Geçenlerde denk geldim ve aldım.Bence harika inanılmaz çok köpürüyor ve kokusu bir süre kalıyor. Tekrar alıncaklar listesinde..

Benri Islak Havlu : Alışveriş yazımın altına bir arkadaş yorum yazmıştı bunların kokusu çok kötü diye. Gerçekten kokusu hiç tahmin etmeyeceğim bir şekilde erkek tıraş losyonu kokuyor. Birebir. Ben bunları genelde makyaj yaparken elimi,ürünleri ve sağı solu silmek için kullanıyorum. Ve bu esnada tıraş losyonu kokusu duymak hiç hoşuma gitmedi. Diğer çeşitlerde böylemi kokuyor bilmiyorum bilen varsa bilgi versin..

SEVGİLER..












7 yorum:

sihirlimavi dedi ki...

Yaz döneminde olduğumuz için kozmetik ürünü bitmemesi normal.Kendine haksızlık etme bence, bu blog, renkli kozmetiklerle dolu ne "bitenler" yazısı gördü ;)

Meri dedi ki...

yenileri gelsin o halde :))

Cfusun dedi ki...

Benri nin gül kokulu olanlarından
alıyorum ben hep o güzel kokuyor canım.

sena zeyrek dedi ki...

Bu ay bende kozmetik bitiremedim :)

özge dedi ki...

sihirlimavi,yorumun çok şeker:) dimi ya yaz döneminden oldu:)

meri,gelsin canım:)

cfusun,ben kaç çeşidi var bilmiyorum aslında tek bunu görüp almıştım canım severim gül kokan şeyleri denicem mutlaka,teşekkürler..

senacım,bendensin:)

sevda s. dedi ki...

Ben uzun zamandır bitenler yazısı bile yazamıyorum, kimbilir kaç ay oldu canım. Senden daha beterleri var burda :)
Oxygen Bubble Maskı çok merak ediyorum ama genelde bulamıyorum raflarda ya da unutuyorum. İlk fırsatta almam denemem lazım :)

özge dedi ki...

sevdacım,bende bişey çok abartılınca erteliyorum almayı bazı ürünlerde yani alacak oluyorum aman kalsın diyorum tesadüfen kuzen alınca bende alayımdedim bağımlısı oldum:)