27 Ağustos 2011

Manikür Seti.....

Evde manikür yapmayı sevmem,yapamamda zaten. Fakat iş çıkışlarında genelde kuaförlerin manikürcüleride çıkmış oluyor ve ben pazar günlerimi de manikür yaptırmaya gitmek için harcamak istemiyorum:( Rossmannda bu ürünü görünce önce bu fiyata işe yaramayan bişeydir demiştim. Sonra arkadaşım alıp çok beğendi hemen bende aldım. İyiki almışım. 15 günde bir maniküre gidiyorum fakat az önce bahsettiğim sebeplerden ötürü bu süre bazen uzayabiliyor. İşte bu setle bu sorun ortadan kalktı,ne zaman istersem ev ortamında basitçe yapıyorum manikürü:)

Tabiki uzmanına yaptırmış gibi olmuyor ama en azından derleyip topluyor tırnakları,tavsiye ederim. 


 Görüldüğü gibi el ve ayaklar için bir sürü parçası var. Tırnak etleri için,pürüzleri gidermek için, hatta parlatmak için bile bir aparatı var.


Birde böyle tüm parçaları toparlamak için minik bir çantası var,evde derli toplu bir köşede duruyor:) Haftada bir bununla düzeltip 15 günde bir kuaförde yaptırmak en mantıklısı gibi geliyor bana.


Eğer biraz zaman ayırıp yapabilirim derseniz mutlaka alın derim. Fiyatıda komik bir rakam. Ben 13 tl ye aldım.Bazen indirime giriyor ve 10 tl ye düşüyor:)) 2 pille çalışıyor

5 yorum:

Adsız dedi ki...

aynısından bende de var ama hangi başlığı ne için kullanmam gerektiğini bilemiyorum:( bunun için bir post yaparsan sevinirim..

özge dedi ki...

adsız,ayrı bir post yapmadım çünkü bununla ilgili pek çok video var. Uygulamalı olarakta anlatıyorlar. Markası bu olmasada aynı parçalar var canım ...

BÜTÜ dedi ki...

senelerdir kullanıyorum ve çok mutluyum güzel günlerde kullan :)

özge dedi ki...

bütücüm teşekkür ederim:)

Aslı dedi ki...

Ben de aldım aynısından, severek kullanıyorum :)