12 Haziran 2011

bitirdiklerim....

Bu kez bitirdiklerimin ikisi de favorilerimden:) Hatta hemen yedekleri devreye girdi.

Sephora Göz Makyaj Temizleyicim: Çok çok memnunum. Arada başka markalarda denediğim için geç bitirdim. İkincisi daha yeni devreye girdi. Yine dayanamayıp yenileri denerim ama her zaman elimin altında bir tane sephora olacak:)

Flormar Asetonsuz Oje Çıkarıcım: Defalarca bitirdim ve aldım.Çok memnunum.Blogda da çok bahsettim. Bu sefer mavi ( kuşburnu özlü ) olanını denedim onuda çok beğendim. Her ikiside favorim oldu.

Bioderma Sebium Yüz Yıkama Jeli: Şu önde duran minik ambalajlı ürün:) Biodermanın birkaç cilt ürününü aldığımda Sensibo serisinin sample ını istemiştim. Yüz yıkama jelini denemek istiyordum. Eczacı tamam dediyse de matlaştırıcı serininkini vermiş:( Tabiki işime yaramadı. Fakat ilgilenenler için fena değil diyebilirim. Makyajı iyi temizliyor ama çok kurutuyor. Beğenmedim.

4 yorum:

gösde dedi ki...

sephora göz makyaj temizleyiciyi ben de 1 kere arkadaşımdayken kullanmıştım, arkadaşım da çok memnunu 2ncisini bitirmek üzere ama ben kullandığımda pek beğenmemiştim ya da beklentim fazlaydı kullanırken ondan hayal kırıklığına uğradım :) İndirim zamanı alıp denicem ben de bi çoğu kişi memnun bende bi poroblem var galiba :D

özge dedi ki...

gösdecim,beklentin yükesek olduğundandır bencede,çok olur bana o,biri övünce gözümde büyür ürün ve doğal olarak mucize beklerim:)

Kepslok dedi ki...

Ben de flormar asetonlardan oldukca memnunum bitirdikce degisik degisik alip bitiriyorum.Goz makyaji temizleyicisini merak ettim iki faz olanlardan mi?Bu arada gunlerdir her yazdigin yaziya yorum yapiyorum ama hesabimi acarken sorun cikiyodu ve gorunmedi hic bi yorumum ama takipteyim gunluk kontrolumdesin:)

özge dedi ki...

kepslok,evet canım 2 fazlı çalkalayıp kullanıyorum. takipte olmana sevindim canım:)bazen oluyor hesaplarda problemler...