2 Haziran 2011

Yves Rocher Makyaj Fırçaları...

Bir süredir kullandığım yr fırçalardan bahsetmek istiyorum. Fiyatları oldukça uygun. Benim tercihim pudra,kapaklı allık ve kapaklı ruj fırçasından yana oldu. 3-4 aydır ara ara kullanıyorum.




Keçi kılı pudra fırçası : Büyüklüğü çok iyi fakat keçi kılı olduğundan mı bilmiyorum pudrayı sürdükten sonra cildim birkaç saniye kaşınıyor. O yüzden çok favorim olmadı bu fırça. Eskidikten sonra yeniden kesinlikle almayı düşünmüyorum. 



Kapaklı Allık Fırçası:  Çok memnun kaldım. Kaşıntı problemi bu fırçada olmadı. Makyaj çantamda taşımak için almıştım. Çok iyi oldu. Çantada tertemiz duruyor. Mikropda üremiyor kapaklı olduğu için. 



Kapaklı ruj fırçası: Çok çok beğendim. Bundan önce defalarca almıştım kapaklı ruj fırçalarından. Hçbirinden memnun kalmamıştım. Düzgün bir şekilde sürülmüyordu rujlar. Kapağını açıp fırçanın arkasında takıyorsunuz böylece fırça ortaya çıkıyor. Çok pratik.





5 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de eyeliner fırçası, bir tane far için gölge fırçası gibi bir şey ve de bu kapaklı ruj fırçasından aldım. eyeliner fırçasına bayıldım. far fırçası çok sert hiç sevmedim. ruj fırçası da çok pratik ama daha ruj sürmedim onunla ama kapağı takıp da frçayı çıkartma işi saçma geldi normal kapak olsa da olurdu sanki(:

senem dedi ki...

kapaklı ruj fırçasına benimde ihtiyaçım var.
Ama nasıl olacağına dair şüphelerim vardı artık emin oldum :)

Adsız dedi ki...

ben de far fırçası aldım ama daha kullanamadım :D

özge dedi ki...

sister,sende benim gibi bazı fırçalarını sevip,bazılarını sevmemişsin:( bende far fırçasını alsammı diyordum iyi oldu söylediğin:))

ssdesign, çantada taşımak için en iyisi diyebilirim:)

luzumsuz, bende bazen alıp alıp sıra gelmediğinden kullanamıyorum:))

Pinarissima dedi ki...

canım yves rocher fırçalar ankarada nerede satılıyor?