5 Ekim 2011

Rossmann Ganimetleri....

Uzunnn zamandır Garnıer göz roll-on almak istiyordum. Göz çevresi kremimin altına sürüp, bilgisayardan,stresten,yoğunluktan kötü olan göz altlarımı rahatlatmak için. Bir türlü alamadım. Bugün Rossman da dolaşırken birden gözüme çarptı daha fazla uzatmadan alıyım dedim. Birde baktım sivilce izi, kızaran noktalar için roll-onu da çıkmış. Önce bendeki renkli gözaltı roll-onu sandım. Baktım bu ürün tüm yüz için. Sivilcem yok ama minik kızarıklıklar oluyor. Inglot yeşil kapatıcı kullanıyorum. Bazende Garnıer kullanırım dedim ve denemek için aldım. Derken Garnıer 3 al 2 öde yazısını fark ettim:) 3. ürün olarak ne alsam derken arındırıcı yıkama jeline karar verdim. Bioderma ve La Roche dışında jel kullanmıyorum artık.Başka markadan almayı da uzun süre düşünmüyorum fakat bittiğinde eczaneden hemen alamazsam diye mutlaka yedek bir ürün bulunduruyorum. Garnıeri de yedekte tutmak için aldım:) Hem bedavaya geldi hemde yedekte ürünüm oldu:)

Vaselıne Kakaolu lip balmda süper. El kremini çok severek kullanıyorum,dudak için aloe veralısını almıştım. Fakat bu daha güzel:)


19 yorum:

Unknown dedi ki...

güzel günlerde kullan özgecim benim bu 3 al 2 ödeyi öğrenmem iyi oldu :))

Unknown dedi ki...

özgem güzel günlerde kullan,İstanbulda Rossman yok maalesef:(

itsbea dedi ki...

güle güle kullan cnmcm

özge dedi ki...

simyaser,tabi yakınsın rossmana :) hemen ilgi alanına girdi dimi:)

kavalam sağol tatlım sizdede gratis var :) gerçi burayada yeni açılmış ama küçükmüş,henüz gidemedim:(

itsbeacım sağol tatlım,sen ders çalışmıyormuydun:)

Adsız dedi ki...

güle güle kullan canim, bu ürünlerin hicbirini bilmiyorum yorumlarin icin beklemekteyim ona göre : ) Garnier in göz alti roll-on kapaticisini ama severek kullaniyorum bir yil´i gecti hala bitmedi, yedegini bile almistim, ama cok bereketli cikti : )
vaseline kakao creminide cooook merak ediyorum, ama buralarda yok maalesef : (

Kepslok dedi ki...

Vaseline'in kremlerinin denerken sadece kakaolu kreminin kokusunu hiç beğenmemiştim dudak balmı kreminden değişik mi kokuyor ?

özge dedi ki...

vivacım yorumları gelicek:)evet göz rollonu çok berektli:)

kepslok aynı el kremi gibi kokuyor,sen neden sevmedin ki?

Kepslok dedi ki...

Tatlı bir kokusu yok yaş kakao gibi kokuyor bana mı öyle geldi
?Hatta tatile giderken iyi gider diye alacaktım denedim alamadım.Aloe verayı aldım.

senem dedi ki...

güle güle kullan tatlım gözaltı için olanı kullanıyorum ama düzenli değil sanırım düzenli olsa etkili olacak

onorr dedi ki...

güle güle kullan yenilerini canım :) garnier göz çevresi roll on'u ben de merak ediyorum.

sevda s. dedi ki...

Güle güle kullan canım, İstanbul'da Rossmann olsa biz de alırdık bunlardan :)

özge dedi ki...

kepslok,evet haklısın aloe vera daha şekerli gibi,bu tam kakao.aslında çikolatalı olsa şekerli olurdu.Ama ben kahve manyağı olduğumdan sevdim sanırım:)

ssdesign,sağol tatlım:)

onurcum teşekkür ederim,biraz deniyim bilgi veririm:)

sevdacım,burda rossmann vardı da bizmi gitmedik diyorsun yaniii:))

SElin dedi ki...

yaa canım bende merak edıyorum su yesıl olanını garnıer nasıl geldı sana bıraz anlatırmısın bımde 6 ytl gıbı bır rakama satılıyor toptan mal sttıgı ıcın 20-30 tl olan kremler 10 ytl mesela aklında olsun ordan daha uyguna almayı dusunUyorum..
22 yaş üstü ıcın goz altımda morluklar ve ınce cızgılerım var benım hemde nemlendırdımı senın gozlerı garnıer rol ON nasıl gelDİ ?? bırde şu body shoPda e vıt goz kremımı ne varmış ondan kullandınmı yada kullanan varsa bılgılendırsın ltfen ... sevgılerrr........

özge dedi ki...

selin,yeşil olan uyandığımızda göz altlarımız şişerya onlara çok iyi geliyor yakında ayrıntılı yazıcam.22 yaş civarı için bol nem veren göz çevresi kremlerini öneririm canım. biodermanın ki nem için çok ideal bence. tbs kremlerini sevmiyorum ben,oradan aldığım yüz ve göz çevresi ürünlerinden hiç ama hiç memnun kalmadım:(

SElin dedi ki...

tamam ozaman beklıycem yazmanı bım marketlerde 6 tl gibi bır fıyata stılıyor garnıerın kremlerı falan cunku ordan alırım ...zaten cok pahalı bır urun goze ıyı gelcek dıye bırsey yok hem ya ozgecım ben acıkcası goz kremlerıne okdar verıcek param yok hanı bıodermanın kremı ne kadar ki ucret olarak yanı?????
morluk bıraz genetık benım bırasda kendılıgınden oluyor ınce cızgıler var bıde smdıden onlem almak ıcın suan nıvea sensetıon dıye bır krem kullanıyorum fena degıl ...

özge dedi ki...

selin,göz rollonları 15 tl gibi satılıyor sadece belirli günlerde yani kampanyalarda 2 al 1 öde yakalarsan çok iyi oluyor. hım uygun fiyatlı dersen biraz seçenekler azalıyor. şöyle diyim bende 20 li yaşların başında nivea loreal kremleri denedim kullandım fakat hiç memnun kalmadım. 22 yaşlarındaysan dediğim gibi sadece nem verenler yeterli olacaktır ama göz çevresi çok çok önemli ve alınan bir tüp aylarca gidiyor bence diğer alacaklarından kısıp düzgün bir göz çevresi al derim.

SElin dedi ki...

hımm evet bıLıyorum ama ısde---BİMmarkette--- 6 tl garnıer goz rolonu ordan alıcam hem ışe yaradıgınıda solemışsın ...
YA evet haklısın ama hani işte çalısmadıgım ıcın oyle varlıklı degılız hanı en fazla 30 tl verırım goz kremıne yanı pahalı olan urun ıyı gelcek dıye bırsey yok hanı kalıtesızde cıkabılıyor yada kısıye gore ıyı gelıp gelmemesı değişiyor işte,şu tbs e vit göz kremini dediğin gibi sen begenmemıssın çok begenende var begenmeyende var kendi ulkesindeki ınsanlar cok ucuz buluyorlarmıs mesela almıyorlarmış kalıtesız buluyorlarmiş zaten komık bır fıyata satılıyor ulkelerınde tbs urunlerı aynı BIzım avonun urunleri gibi yaniii...
ya ne alcagımı sasırdım bende ama bekı su goz rolunu nemledırır goz cvremı dıgerlerı kadar kmyasal olmadıgını dusunerek alıcam grnıerı sevıyorum hem fıyatlarıda uygun..

özge dedi ki...

anladım canım, tabi tahmin ettim öyle olduğunu. benim evime yakın bim olmadığı için orada ne kadar bilmiyordum ucuzmuş. bu göz roll onları nem vermiyor canım sadece şişlik indiriyor. evet bazı ürünler ülkelerinde çok uygun fiyatlı. pahalı olan iyi diye birşey yok tabiki fakat göz çevresi için ben hepsini denedim uygun fiyatlı bulamadım canım. örneğin dior un makyajına bayılırken cilt ürünlerinin bana hiç iyi geldiğini söyleyemem cilt konusunda illa pahalı olacak diye bişey yok dediğin gibi. yoksa ben ucuz pahalı ayırmıyorum nerde ne hoşuma giderse onu alıp kullanıyorum:)

SElin dedi ki...

evet canım baya ıyı aklında blunsun garnıerın kremlerı falanda 10 yl bimde baya uygun ev nrde blmıorm ama ortak nokta olarak kızılayı onereyım tandogana dogru yururken bım acılmıs orda bı ara bak ugrayıp ....
aynen işte ya bılemıyorsunkı bıde mumkun olduguncA ıcerıgıne bakıyorum az ve dogal yaglar ıceriyor olması onemlı bnm ıcin .. dedıgn gibi nemlendırmesı acısından bakıcam sorucam artık kozmetıkcılere umarım blurum ..//