31 Ocak 2012

mim:))

Sevgili adaşım Junkhead  beni mimlemiş. Bakalım nasıl bir mim miş:)

-Sence çok anlamlı bir söz ?
El elin eşeğini türkü çağırarak ararmış :)) hehe :) Günümüzde herkes böyle oldu malesefff:(

- Makyajında olmazsa olmazın ?
Fondotenn.

- Uyguladığın güzellik tüyosu nedir?
Aslında çok belirgin birşey yok,ama makyajla kesinlikle yatmam ve mutlaka süt-jel-tonik-nemlendirici sırasına uyarım..

- En sevdiğin içecek ?
Yeşil Çay

- En sevdiğin iltifat ?
Makyajın çok güzel olmuş :))

-Favori kitabın?
Ölü Ruhlar Ormanı

-Herkesin beğendiği ama senin sevemediğin bir ürün?
Hiç aklıma gelmiyor,mutlaka vardır.

-Şuan en çok almak istediğin kozmetik ürünü ?
The Balm Balmbini .

Adaşıma çok teşekkür ediyorum ve cevaplamak isteyen herkese gönderiyorum :) Adaşımın rengi mor olduğu için mor rengide kullandım:)

30 Ocak 2012

Excipial Lipo ve Hydro....

İş yerindeki arkadaşlarım sürekli bu kremleri doktorumuza yazdırıp alıyorlardı bende geçen yıl merak ettim ve aldım:) El ve vücut losyonu, ben genelde vücut için kullanıyorum. Kokuları çok hoşuma gidiyor. İlaç gibi kokmuyorlar ama diğer markalar gibide değil kendilerine has bir kokuları var. Birkaç kişiden duyduğuma göre çok kullanıldığında deriyi inceltiyormuş ama sanmıyorum. Nasıl böyle bir şey olabilir ki yada oluyorsa doktorlar nasıl tavsiye ediyor dimi ?

 LİPO : Oldukça yoğun ve kalın yapıda. Kokusu süper.Yağlı bir yapısı var ama çok güzel nem veriyor. Özellikle kış için ideal. Ben buzdolabında tutup yazında buz gibi sürüyorum hem serinletiyor hemde güzel bir nem veriyor. 

HYDRO : Su bazlı, kokusu yine güzel. Çok hafif,akışkan yapıda yağsız bir krem. Bu kremi arkadaşımın cilt doktoru yüzü için vermişti. Ben hiç yüzüme sürmedim fakat beğenerek yüz kremi olarak kullananlar var. 

Her ikisinide vücut losyonu olarak öneririm. Geçen yıldan beri buzdolabında muhafaza ediyorum. Üzerlerinde son kullanma tarihleride bulunuyor. Aklıma geldikçe kullanıyorum.....

29 Ocak 2012

çekiliş...

Bu hediyeler çok çok hoşunuza gidecek ben bayıldım,özellikle ojelere bittim:)

Katılmak için tık tık...

Pazar Kahvesi ....

Sanki her gün Türk Kahvesi içmiyormuş gibi Pazar günü evdeysem mutlaka keyif kahvesi içerim. Sade bir kahve kadar beni rahatlatan bişey olamaz sanırım. Bazen yanında çikolatada yerim tabi:)

İyiki Türk Kahvesi diye bir içecek var yoksa bitki ve meyve çayları dışında içecek sıcak bir şey bulamayacaktım.

Buda eşimin bayıla bayıla içtiği '' Sütlü Türk Kahvesi '' küçükken bende kahve içicem deyince annem çocuklar kahve içmez deyip bize sütlü kahve yapardı. Eşim Türk Kahvesinin aromasını seviyor ama komple içemiyor benimde aklıma birden bu gelmişti, o gün bugündür her gün içiyor:))

Süt içeren içecekleri inekli bardak ve kupalarda içmeyi çok seviyorum. Ablamında midesi bulanıyormuş,sütün kaynağını gördükçe heheheee :)

KİMLER TÜRK KAHVESİ SEVİYOR ???

çekiliş...

Mavi Dünyammm  güzel hediyeler seçmiş bizler için mutlaka katılın derim ....

Bitenler,çöpe gidenler...

Yves Rocher Nem Maskesi : Şu an ambalajı değişti bu maskenin.Yine tüpte. Uzun bir süre bitmiyor onu belirteyim:) Benim gibi sürekli aynı ambalajı görmek istemeyenlerdenseniz sıkılırsınız. Normalde ben böyle bitmeyen ürünlerimden sıkılır verirdim kullanmak isteyenlere. Fakat bu maske işe yaradığı için kullanmakta istedim  ve bitirdim. Yanaklarım ve alnım çok kuru olduğu için her duş sonrası sürüyorum nem maskesi. Cildime hiç dokunmadı. Sivilce-kızarıklık tarzı bişeye sebep olmadı. Artık bir süre Avene nem maskemi kullanıcam. Fakat özlediğim zaman seve seve bu ürüne dönüş yapıcam:)

Farlar : Nıvea beyaz farı kapağı kırıldığı halde ısrarla kaş altı için kullandım. Süt beyaz sedefli bir far. Tavsiye edemiyorum çünkü Tr de artık yok. Carmina terracotta mavi far,birde ten rengini almıştım bu farın onu ablam istedi mavisi bana kalmıştı zaten hiç sevmedim bu farı içindeki simler  o kadar sert ki çiziyor resmen göz kapağını. Çöpe gitti bu yüzden. Shiseido altın sarısı far,sürünce sadece sarımsı bir ışıltı veriyor,transparan bir yapısı var ve böyle olması çok daha güzellik veriyor bu fara. Yeşil ve kahve farlarla çok güzel bir araya getirilebiliyor. Resmen yedim zaten farı.Çevresinde kalanlar artık çok kötü oldu sürülmüyor vs... Ambalaj değişikliği yaptı bu marka yeni serilerinde aynı renk varsa şiddetle tavsiye ediyorum....

sevgiler........

28 Ocak 2012

Canım arkadaşımdan gelen ciciler...

Itsbeacım   uzun süredir arkadaşım. Hem arkadaşlığını,hem sohbetini, hem blogunu çok seviyorum. İkimizinde kozmetik üzerine blogu olunca saatlerce konuşabiliyoruz sanırım:) Şaka bir yana gerçekten çok iyi bir arkadaş. Düşünce yapımız yada karakterlerimizde benzediği için iyi anlaşıyoruz. Geçenlerde satış bloguna eklediği cicileri görünce aaaa şu güzel aaa bu güzel dedim:) Nerden bilirdim hemen göndereceğini. Hafta içi kargom gelince havalara uçtum tabi.

 Hepsini çok sevdim. Ek olarak takınca çok sevdiğim küpeler almış. Birde bana masraf çıkarmış. Guerlaın Shalımar parfüm sampleları göndermiş. Ve ben bu kokuya bittim resmen. Bide normal bir markada değil yani Guerlaın kolay kolay kampanyaya falan girmeyen bir marka bilemiyorum yani napıp edip alıcam orjinal boyunu artık:)

Inglotuda çok çok sevdiğim için far bazı ve aplikatörler göndermiş. İlk Smashbox rujumda böylece oldu. Rengine bittiğim ojede benim oldu:)

Arkadaşıma bir kezde buradan teşekkür ediyorum ve çookkkk öpüyorum:))

26 Ocak 2012

çekiliş...

Küçük Şeylerden hediye var. Katılmak için hemen tık :)

Bugünde yeşil olsun....

Dışarıda biraz kar biraz yağmur gerçekten çok kötü bir hava varken ve sabah zor uyanmışken biraz içim açılsın dedim ve yeşillendim:)

Golden Rose Maskara ( çok beğeniyorum )

Flormarın 2 li allığı  - iki rengi karıştırınca ortaya çıkan rengi çok seviyorum....

Nıvea çift taraflı gloss - beıge rengi ( mükemmel ama bitmek üzere )

Ojeler - Golden Rose Magıc Color ( bayıldım bu renge ve duruşuna )


Maybellıne Fondoten - The Balm Baz - Mac Studıo Fix - Garnıer Kapatıcı - Dior Concealer

Pastel Far - Golden Rose Maskara - Flormar Kaş Kalemi - Yr Yeşil Göz Kalemi

CK Dudak Kalemi- Nıvea Gloss  ve Flormar Allık

SEVGİLERRR.....






25 Ocak 2012

çekiliş...

Bu hediyeler için tık tık...

Kuşatma...

Yaklaşık olarak 4-5 gün önce bitirdim bu kitabı. Rusyanın kötü,savaş içinde geçen günlerini anlatıyor. Fakat ağır bir dille değil,yada tek konu savaş değil. Bir ailenin o zor yıllardaki hayatını anlatıyor. Aslında konusunu okuduğunuzda savaşın ortasında geçen bir aşk hikayesi gibiydi,hatta ben bu yüzden almak istemedim önce sonra birden vazgeçip aldım kitabı:) İyiki almışım.Zor koşullarda geçen yaşamları için çok üzülürken aslında Rusların neden bu kadar katı kurallı olduklarını da biraz anlayabiliyorsunuz. 

 Herkese tavsiye edebileceğim bir kitap. Çok üzmüyor, çok mutluda etmiyor,sadece gerçekleri ,yaşanmışlıkları gösteren bir kitap ....

24 Ocak 2012

Bugün Ben...

Sanırım bende bir terslik var:) Genelde insanlar sıcak havalarda saçlarını toplar bense Ankaranın bu dondurucu soğuğunda saç topluyorum:) 

Aydınlatıcı olarak Nars Albatross kullandım ve bendeki bu Albatross aşkı hiç bitmesin istiyorum:)

Yves Rocher tekli farları kullandım,yapıları gerçekten çok çok güzel.

Oriflame Nude rujum. Aldığımdan beri o kadar çok kullandım ki kısa sürede yarıdan az kaldı:)

The Balm Baz - Deborah Fondoten- Flormar Loose Pudra - Inglot Yeşil Kapatıcı

Yves Rocher Farlar - Artdeco Far Bazı - Oriflame Maskara - Cargo Göz Kalemi

Flormar Bronzer - Nars Albatross - Dior Concealer - Flormar Kaş Kalemi - Yves Rocher Dudak Kalemi - Oriflame Ruj..

BOL MAKYAJLI GÜNLER :))




23 Ocak 2012

Sevdacığımın Çekilişi...

 Hem blogunu hem kendini sevdiğim bu fıstık güzel ürünler almış bizler için. TIK TIK ...

Watsons Yeşil Çaylı Maske ile Bakım....

Bu maskeyi alalı çok oldu diğer maskelerimden bir türlü buna sıra gelmedi. İçinde yeşil çay kelimesi geçen her ürün istisnasız benim için alınası, mükemmel ürün demektir:) Yiyecek olur içecek olur kozmetik olur hiç fark etmez:) Tüm maskeleri yüzüme uygulamadan önce derinlemesine temizleyen bir jel ile iyice arındırıp sonra maskeyi uygularım ki daha başarılı olsun. .Yine öyle yaptım. La Roche Posay jeli sürüp fırça ile iyice cildimi arındırdıktan sonra maskemi uyguladım. 

 Makeyi 20 dakika cildimde tuttuktan sonra çıkardım ve geriye kalanları cildime elimle iyice yedirdim. Birkaç saat sonrada yıkadım. Yıkamaya gerek yok aslında ben duş aldığım için yıkamış oldum. 

Cildimi gözle görülür bir şekilde canlandırdı,parlattı,yeniden alıp düzenli bir şekilde kullanmak istiyorum. 

Ürünün kendi vaadide şöyle ; Antioksidan yüz maskesi cildinizi çevresel etkilerden ve yaşlılık belirtilerinden korumaya yardımcı olmak için antioksidan yeşil çay esansı içerir. Cildinizin daha taze görünmesini sağlar. 

Gerçekten çok beğendim bu maskeyi.Daha önce papatyalı maskesinide sevmiştim Watsons ın. Gittikçe alacağım bir ürünüm olmuş oldu :)

22 Ocak 2012

Yine Rossmann.......

Çok sevgili bamboo disk pamuğum bitmek üzere diye Rossmanna uğradım fakat kalmamıştı.Bende bu sefer microfiber olanını denemek istedim. Şimdilik 1 kez kullandım, hiç sevmedim. Çok yumuşak ama gözleri çiziyor sanki batıyor. Çöpe atacak değilim tabiki ojelerimi silmek için kullanıp tüketmeyi düşünüyorum...

Gezinirken birde ne göreyim.Pastelde magnetic oje çıkarmış. Hemde tam aradığım rengi buldum. 2 hafta önce birsürü Golden Rsoe satan yer dolaştım fakat mavi rengini bulamadığım için almamıştım. Pastel zaten 3 renk çıkarmış. Mor-siyah -mavi. Maviyi kaptım.

Golden Rose dan farklı olarak mıknatısı kapağında,yani ayrıca yanınızda taşımanız gerekmiyor,çok pratik bence bu şekilde. Renge bayıldımmm.

Microfiber pamuk - Rival Omega 3 maske ve ojem....


bittiler....

İşte yine pazar yine biten ürünlerim var, kimisini yeniden alırım kimisini almam. Bakalım hangileri bunlar?


Nıvea Invısıble Deo : Deo konusunda Nıveayı tek geçtiğimi sanırım herkes biliyordur artık. Her çeşidini kullanıyorum. Buda koyu renklerde beyaz pudra izleri bırakmayan çeşidi. Koruması çok iyi değil ama kesinlikle leke bırakmıyor. Yani ya yardan ya serden olayı:) Seçim sizin.....

Deep Clean Makyaj Temizleme Sütü: Aslında süt kıvamlı ama tek bununla silip makyajınızın temizleme işini bitirebilirsiniz. Tonikle silerek tabi. Ben süt gibi bununla sildim ve jel ile yıkadım. Makyajı iyi çıkarıyor. Parfüm gibi kokuyor. Ben kozmetikte kokulu ürün severimde rahatsız olanlar için sorun olabilir. Benim stoğumdaki bir üründü geçenlerde gördüm ambalajı değişmiş. Ben yeniden alırmıyım indirimde görürsem :)

Nuxe Creme Nırvanesqu Nemlendirici : Çok ürün aldığım için bu ürün hediye edilmişti,yani orjinal boyu değil. Çok memnun kaldım yağlandırmadan nemlendiriyor vede ilk kırışıklık çizgilerini yok ediyor. Kırışıklık bakımıda yapması önemli bence. Tam 28 - 40 yaş arası için ideal bence. 40 lı yaşlardan sonra tam olarak bakım yapan ürünlere geçmek gerekir. Orjinal boyunu elimdeki nuxe bitince almayı düşünüyorum...



Pantene Saç Kremi : Eşim şampuanıyla birlikte kampanyada görünce almış,eskiden bu konuda çok takıntılıydım. Sadece şu şampuanı kullanırım falan diye. Artık hangisi elimin altındaysa onu kullanıyorum:) Çok kötü olmaması şartıyla. Bu krem bir işe yarıyormu yumuşatıyor iş görüyor çok ahım şahım bişey değil,sıradan...

Alterra Gül Özlü Sabun: Rossmannda satılan sabunlar. En çok ballısını seviyordum ve sürekli alıyordum önceden. Geçen aldığımda kullanamadım sanki değişmiş yapısı gibi geldi ve güllüsünü tercih ettim ve çok severekte kullandım. 

Lilibe Bamboo Disk Pamuk : Çookkkkk seviyorummmm,dün gittiğimde kalmamıştı bende microfiber olanı deniyim dedim tam bir facia birazdan onun yazısınıda yazarım.

çekiliş...

Bu da Benim Güncem çok cici hediyeler veriyor.Katılmak için tık tık...

20 Ocak 2012

Bugünün Makyajı:)

Dün turkuaz ojeyi sürünce turkuaz atkımı,saatimi taktım ve makyajımıda o tonlarda yaptım. Tabi aksesuarları boğmasın diye farımı komple turkuaz sürmek yerine , kalemi tercih ettim.

Birsürü foto çektim, kışın karanlığından dolayı sadece bu foto makyajımı tam olarak yansıtabildi.

Bourjoıs kaleme hayranım, kesinlikle akma yapmıyor.Sabah sürdüm akşam eve gelene kadar en ufak bir değişikli olmadı.

Kalem sürdüğüm zamanlarda mutlaka baz bir far kullanırım. Bu farda Pastelin 5 li paletinden çok açık vizon rengi. Pastelin farlarını ve bourjoıs kalemleri herkese tavsiye edebilirim.

Deborah rujların yeri ayrı bende, ruj nasıl bir renkse dudaktaki duruşuda kesinlikle aynı. Birçok ruj sürüldükten sonra farklı durur.Deborah ta bu sorunu hiç yaşamadım...

Kullandığım Malzemeler : Lancome Teınt Idole Fondoten - Benefit Kaş Kalemi - Flormar Loose Pudra - Bourjois Kalem - Oriflame Maskara - Pastel Far - Maybellıne Krem Allık - Deborah  Ruj - Dior Concealer

19 Ocak 2012

Rival - Turquoise Mıstery....

İşte dün aldığım güzelliğin  tırnaktaki duruşu. Pastelden ve Flormardan da aynı tonda oje almıştım.Fakat sanki bu onlardan daha canlı ve parlak duruyor. Çok beğendim.

Rivalin diğer oje yapılarınıda seviyordum, bu seriyide çok sevdim,umarım biran önce renk skalası artar:)



18 Ocak 2012

Rossmann Cicileri..

Bugün Ananaslı makyaj temizleme mendillerimden almak için Rossmanna uğradım ( elimdeki bitmek üzere ) Malesef bulamadım kalmamıştı, umarım bir daha getirirler. Sonra gözüm bu güzelliklere takıldı,bayıldım. 

Rivalin yeni ojeleri ve kirazlı balmı. Ojelerin renklerine bittim zaten. Almadığım renkleri mor- gri ve lila. Onlarda çok güzeldi ama mor çok kullanmıyorum,gride yeterince var. Aslında mavimde çok olmasına rağmen dayanamadım :)

Soldan sağa : Ocean drive - Pure beige - Turquoise mistery

Sizde benim gibi renk manyağıysanız bu ojelere bayılırsınız:))